Zavirite u drugu po redu kolaboraciju Frame x Ritz Paris
Zavirite u drugu po redu kolaboraciju Frame x Ritz Paris

Zavirite u drugu po redu
kolaboraciju Frame x Ritz Paris

Jedan od naj iconic hotela na svetu, Ritz Paris, uplovio je u modne vode. Američki modni brend Frame je prošle godine već saradjivao sa hotelom na prvoj zajedničkoj capsule kolekciji, koja je debitovala u oktobru 2021. i odmah se rasprodala. Novom kolaboracijom imate šansu za popravni.

Otkrivamo vam drugu Frame x Ritz Paris capsule kolekciju.

Ritz Paris
@frame
@frame

Frame je poznati njujorški brend odeće koji neguje pomalo edgy estetiku, zato je ova kolaboracija na prvu loptu svima bila iznenadjenje. Medjutim, osnivač brenda Erik Torstensson je blizak prijatelj sa Camillom Al-Fayed, čiji je otac Mohamed vlasnik hotela. Tako su njih dvoje, u duhu novih modernih generacija dogovorili ovu saradnju za čas. Camilla je brendu Ritz Paris pružila mali američki refresh, dok je Erik svoj brend osvežio evropskom preppy estetikom. Dakle, ova kolekcija nam pruža američki vizuelni klasik sa dozom je ne sais quoi filozofije. Sofisticirano, a cool. Kupljeno.

Kako je prva kolaboracija prošla veoma zapaženo i brendu Frame donela jednu od najboljih prodaja, sasvim logično je bilo da odmah počne da se radi na kolekciji part II.  Neki komadi iz prve kolekcije su u preprodaji dostizali cenu čak 5 puta veću od maloprodajne. Takodje, američkom brendu ovo nije prva kolaboracija sa hotelom. Oni su već imali uspešnu saradnju kroz dve capsule kolekcije sa njujorškim Upper East side hotelom Carlyle.

@frame
Frame
@frame
@frame
Ritz Paris
@frame
@frame

Frame x Ritz Paris kolekcija

Druga po redu kolekcija ova dva brenda dosta je sadržajnija od prve, i sastoji se od čak 44 odevna komada. U drugom krugu dodate su kategorije kao što su: dečija odeća, puffer jakne, patike kao i odeća za pse. Takodje, ova kolaboracija obiluje aksesoarima kao što su klasik baseball kačketi, vunene kape i čarape. From head to toe, u bukvalnom smislu reči.

Ukoliko želite da ugrabite neki od ovih jako poželjnih komada sa iconic Ritz Paris logom, reagujte odmah. Kolekcija je live, i čini nam se da će uskoro biti rasprodata.

Dostupne artikle iz kolekcije možete naći na Frame sajtu.

Frame x Ritz Paris
Frame x Ritz Paris
Frame x Ritz Paris
Ritz Paris
Frame x Ritz Paris
Frame x Ritz Paris
Frame x Ritz Paris
Frame x Ritz Paris
Ritz Paris
Frame x Ritz Paris
Frame x Ritz Paris

Frame x Ritz Paris take over NYFW

Mini promocija kolekcije desila se na njujorškoj nedelji mode, i okupila je razne face iz fashion krugova. Na ovom closed for public dogadjaju imali smo prilike da vidimo američkog modela Golden Barbie, kao i nemačku infuenserku Caro Daur. Žurci su prisustvovali i beauty bloger James Charls, kao i Derek Blasberg, kojeg modna scena obožava. Pažnju nam je privukao i Mell Ottenberg, nekadašnji Rihannin stilista, a danas urednik magazina Interview.

Foto: Instagram, Frame

Učitati još
Zatvori