Zara rasprodaja počela danas: Pronašli smo idealne bele komade koje priželjkujemo da ugrabimo

Zara rasprodaja počela danas: Pronašli smo idealne bele komade koje priželjkujemo da ugrabimo

Uvek se krajem juna javno šuška i „spontano” pita na sav glas: „Kada počinje rasprodaja u Zari?”, i svi koji znaju ili ne znaju odgovor na ovo pitanje imaju prirodno usađenu informaciju u glavi da čim prođe dvadeseti u junu mesecu, taj THE DAY se bliži. Većina ga proriče, priželjkuje i nagoveštava „insajderskom” informacijom da su renderi odeće u Zara prodavnicama uredno poređani, naglašavajući taj potez kao predskazanje i verodostojan odgovor na najčešće šoping pitanje mase, a odgovor je – SOON! VERY SOON!

Ali mi sada imamo zvanično potvrđenu informaciju od samog brenda – RASPRODAJA KREĆE SUTRA! Pa po principu današnje aktuelne šaljivo-sociološke mantre koja je već odavno usvojena – „Đavo nosi Zaru”, zauzmite niski start i definišite svoj šoping cilj.

Mi smo za vas istražili najbolje bele odevne komade koje i mi silno želimo da pronađemo na rasprodaji, jer leto je!

Monohromatski fazon od glave do pete u nepogrešivoj summer (ne)boji beloj – naš je modni savet. Potraga za ovim belim komadima pomoći će vam da se fokusirate u prvoj rundi velikog asortimana na rasprodaji. Odevni komadi u čistoj beloj uvek su nepogrešiv izbor jer su esencija sofisticiranih summer outfita. Nije ovde pitanje da li ćete ove komade nositi danju, noću, poslovno, na plaži, na Marsu, već da su beli odevni komadi dobrog kroja i siluete uvek dobra ideja.

Pa hajde zajedno da započnemo ovu shopping strategiju kupovine u prvoj rundi Zara rasprodaje. I ne zaboravite – najbolji komadi uvek prvi nestanu, a u ovo doba sezone su to uglavnom bele haljine kao verodostojna esencija letnjih outfita.

 

Journal wish lista belih Zara komada

Foto: Zara

Učitati još
Zatvori