YSL revija u Parizu u fokus je vratila muške oversize kapute
YSL revija u Parizu u fokus je vratila muške oversize kapute

YSL revija u Parizu u fokus je vratila
muške oversize kapute

Apsolutno ceo modni svet najviše se raduje Nedelji mode u Parizu, jer da se ne lažemo – francuzi i moda uvek idu hand in hand. Sve pre Pariza je zagrevanje, a onda nam francuski dizajneri serviraju komade za koje bi smo maltene prodali bubreg. Baš to se desilo sinoć na YSL reviji, gde je Anthony Vaccarello još jednom pokazao zašto je jedan od najboljih kreativnih direktora svoje generacije.

YSL
YSL runway
YSL runway

First thing first, YSL pista je tradicionalno bila postavljena napolju, sa pogledom na Ajfelov toranj. Druga stavka, YSL show uvek se dešava noću, jer sve izgleda deset puta dramatičnije. Kate Moss, Amber Valleta i Hailey Bieber iz prvog reda pratile su reviju pod otvorenim nebom, dok su manekenke uz muziku orkestra izlazile u YSL kreacijama. Anthony je i ovaj put ubacio mnogo kože, jer su komadi od ovog materijala njegov signature look. Takodje, YSL je poznat po monohromnim look-ovima, tako da je dizajner i ovog puta ostao dosledan toj taktici.

ysl
ysl nakit
ysl nakit

Journal runway favoriti

Kao i svaka redakcija, tako i naša ima omiljene look-ove sa ove revije, mada moramo priznati, nismo ih lako odabrali. Yves Saint Laurent kolekcija za spring/summer ’23 slavi glamur, odeću za izlaske i statement nakit. U nastavku pogledajte naše favorite za sledeću sezonu:

YSL ss '23
YSL
YSL 'ss 23
YSL ss '23
YSL ss '23
YSL ss '23
YSL SS '23

Foto: Imax

Učitati još
Zatvori