Pat McGrath proizvodi za ultimativni soft glam makeup look
Pat McGrath proizvodi za ultimativni soft glam makeup look

Pat McGrath proizvodi za ultimativni
soft glam makeup look

Od poslednje Nedelje mode u Parizu proteklo je dve nedelje, što je u modnom svetu ravno deceniji, a jedan od trendova sa piste prenet je od ulica evropske prestonice mode, preko TikTok-a, pa sve do naše današnje beauty priče koju nazivamo jednostavno – soft glam, ali ovog puta na Pat McGrath način. Šta nam ovaj makeup trend donosi i na koji način ga prezentuje beauty queen modne piste, saznajte u nastavku.

/ @patmcgrathreal /

Written and directed by Pat McGrath..

Mesto susreta je Pariz, vreme – januar, 2024. Predstava koja se odvija majstorija je kreativnog genija Pieter Mulier, a uz niz fantastičnih rola izdvajamo jednu, zvezdu iza zavese, svim makeup znalcima dobro poznato ime na beauty sceni sveta – Pat McGrath. Poznata Britanka jedna je od najpriznatijih imena kada je reč o svetu lepote, stoga ne čudi da je njen potpis krasio skro sva izdanja ovogodišnjeg Paris Fashion Week. Među jednako dobrim makeup look-ovima nama se izdvojio jedan, u Pat McGrath svetu poznat kao soft glam look, koji je krasio lice Natasha Poly, Mona Tougaard i ostatka odabrane fashion ekipe.

Soft glam look zastupljen na Alaïa reviji doneo nam je izdanja koja ističu individualnost, look-ove koji istovremeno u fokus stavljaju prirodnu lepotu sa daškom suptilnih šljokica i boja na očima i obrazima.

/ @patmcgrathreal /

/ Soft Glam guide  /

Za nijansu elegantnija od klasičnog no makeup makeup izdanja, soft glam predstavlja njegvu parisku verziju – much more chique sestre, a dok skupljamo tips&tricks od beuaty couture queen itself, u nastavku vam izdvajamo spisak prozivoda koi je Pat koristila za kreiranje ovog, sada već viralnog, trenda.

/ Skin Fetish: Sublime Perfection Concealer /
/ Skin Fetish: Sublime Perfection Setting Powder /
/ Divine Blush: Legendary Glow Colour Balm /
/ Divine Skin: Rose 001™ The Essence /
/ Mothership I: Subliminal eyeshadow palette /
/ Lip Fetish Sheer Colour Balm /
/ PermaGel Ultra Lip Pencil /

Foto. Instagram @patmcgrathreal  /  @maisonalaia

Pat McGrath Labs

Učitati još
Zatvori