Wishlist: Tamara Ralph Couture Dress
Wishlist: Tamara Ralph Couture Dress

Wishlist: Tamara Ralph Couture Dress

Premda su diverzifikacija i svestranost primat Journalovog koda, svesni smo da smo u godini za nama segment couture malo zapostavili. Ovog puta tu grešku ispravljamo, a kako je novogodisnja sezona upravo ona u kojoj možemo da maštamo i poželimo šta god naša esetitčna duša ište, u pismu Deda Mrazu koje se u svetu odraslih naziva jednostavno wishlist ovog decembra dodajemo Tamara Ralph couture haljinu iz kolekcije jesen/zima ’23/’24.

/ @tamararalph /

Tamara Ralph: Autumn/Winter ’23|’24

Dizajnerka Tamara Ralph uspela je da u vremenu promenljivosti ostane dosledna sebi, estetici koju neguje od prvog dana pojavljivanja na modnoj sceni, kao i da ide u korak sa brzim modnim tempom koji diktira trendove i pravila što ju je postavilo na visoko mesto naših omiljenih couture dizajnera. Njena kolekcija za jesen/zimu ’23|’24 sublimacija je svega onoga što za nas predstavlja moda kao umetnost koja svoje tradicionalne korene modifikuje prema formi i inovacijama koju savremeni modni svet nosi, neodstupajući od ženstvenosti kao imeprativu Tamara Ralph brenda.

Tako i u njenoj novoj couture kolekciji možemo uočiti neke od trendova o kojima smo već pisali kao što su 3d cveće, s tim što su u izvedbi njenog tima oni u potpunosti prlagođeni suštini sofisticirane ideologije brenda, pre nego samom trendu. Kreacije dizajnirane tako da izdrže test vremena, izraze čvrstinu u ženstvenosti i simboliku skrivene snage – celokupna kolekcija dizajnirana je da dočara mešavinu bekstva i hrabre stvarnosti sa apostrofiranjem na ekspertizu ručnog rada gde se perfekcionizam ogleda u apsolutno svakom detalju.

/ @tamararalph /

/ WISHLIST: TAMARA RALPH COUTURE DRESS /

Kao odraz ultimativnog luksuza u formi umetnosti i mode, elegancije i sofisticiranosti izdvojili smo crnu haljinu od somota ukrašenu svetlozlatnim kristalnim ružama, koju i mi kao i Ralph tim uparujemo sa pratećim kaveznim šeširom i crnim somotskim rukavicama. Zajedno, oni čine savršenu wishlist haljnu/outfit kako za festive sezonu tako i za bilo koju drugu [baš] posebnu priliku.

/ Tamara Ralph AW '23|'24 /
/ @tamararalph /
/ @tamararalph /

Foto. Instagram @tamararalph

Učitati još
Zatvori