Wishlist: Sanda Simona Ruffle komplet
Wishlist: Sanda Simona Ruffle komplet

Wishlist: Sanda Simona Ruffle komplet

Ako možemo da biramo dress code sredom biramo da to bude red Ottolinger, red Aleksandre Akhalkatsishvil, red Ruve, red Sanda Simona, i tako u krug. Stoga ne čudi da koristimo sredu kao Journal presedan i da baš danas komad koji kandidujemo za našu sada već bogatu wishlist kolekciju nosi potpis upravo naše dobro poznate style/designer/mood crush girl – Sande Simone. Ovog puta all eyes are on Ruffle pantalone i top koji smo samoinicijativno spojili u komplet kako bismo ispoštovali bar neka osnovna pravila wishlist rubrike, po cenu da ne pravimo kompromis sa našim željama, pa makar one bile i virtuelne.

Ruffle top & pants that makes heads turn

Printovi, kreativan dizajn, duboki šlicevi, karneri i beskompromisno autentičan vizuelni identitet u DNK kodu su priznatog domaćeg [ i svetskog ] brenda Sanda Simona. Sve što Sanda izdizajnira hypebeast ekipa iz ćoška želi da ponese. Zato smo odlučili da ovog puta Ruffle top i pantalone iz njene kolekcije ponesu epitet našeg wishlist desired komada koji kao unifromu sredom nosimo na jutarnju kafu sa drugaricama, u kancelariju, na ručak, sastanak, padel, pijacu, dejt, izlazak [ dopuniti po izboru ].

U Ruffle komplet zaljubili smo se zbog dizajna i kroja, a volimo ga i više zbog činjenice da je u potpunosti napravljen od veganske kože. Kombinacija sive kože i braon volana primer su iz Simona prakse kako odvažno i statement može savršeno da komplementira pojmovima nežno i seksepilno. Na šta Journal afirmativo klima glavom sa pratećim – može. I želimo [ ga ].

/ sandasimona.com /
/ sandasimona.com /
/ sandasimona.com /
/ sandasimona.com /
Učitati još
Zatvori