Wishlist: Helsa mantil od veštačke kože
Wishlist: Helsa mantil od veštačke kože

Wishlist: Helsa mantil od veštačke kože

Kao što smo pisali ove nedelje, zvanično nam je stigla dugo najavljivana kolekcija brenda Helsa, iza koje stoji Elsa Hosk. Manekenka je za otvaranje Revolve galerije u Njujorku odabrala crni, pomalo Matrix inspired mantil iz svoje Helsa kolekcije. Inače, Revolve je zvaničan reseller njene aktuelne modne linije.

@hoskelsa

Elsa je prošetala mantil iste večeri na čak 2 načina: prvo na bele cipele sa potpeticom, a kasnije na crne klasične loafers. Samim tim nam je servirala ideje kako možemo da kombinujemo ovaj sjajan komad iz njene nove kolekcije brenda Helsa. Takodje, ona ga je strukirala dodatnim kaišem da bi postigla efekat naglašene siluete, ali on se može nositi i potpuno raskopčan. Naravno, preko nekog ubilački dobrog autfita.

Mantil je napravljen od veštačke kože, ima istaknuta ramena i deluje nam dovoljno kruto za postizanje dramatičnog Matrix efekta. Ako volite da budete u centru pažnje gde god da se pojavite, ne treba da vas ubedjujemo da je ovo komad koji morate imati.

Mantil od veštačke kože
@hoskelsa
mantil od veštačke kože
Revolve

Ako vam je crna nijansa previše dramatična, i pobornik ste svetlijih tonova – ne idite nikuda. Iz iste kolekcije brenda Helsa donosimo vam mantil od veštačke kože u vanila nijansi sa sjajnim pojasom. Wishlist x2? Znamo, nismo ni mi planirali. Zamolite nekoga da vam sakrije kreditne kartice, mi sigurno hoćemo.

Mantil
@portalhoskbr
Mantil
Revolve
Mantil
Revolve

Mantile možete naći na sledećim linkovima:

 

Foto: Instagram; Revolve

Učitati još
Zatvori