Zara ima Valentine’s Day kolekciju koja slavi ljubav – prema stilu
Zara ima Valentine’s Day kolekciju koja slavi ljubav – prema stilu

Zara ima Valentine’s Day kolekciju koja
slavi ljubav – prema stilu

Februar je mesec ljubavi, a u prilog tome govore i aktuelne kolekcije promišljene modne industrije koje se oslanjaju upravo na romantičnu estetiku, dozu poletnosti i mnogo crvenih tonova. Kako je red-themed manija još uvek aktuelna, postavljamo hipotezu da će ove sezone nastati svojevrsna pomama upravo za Valentine’s Day komadima koji ispunjavaju sve propise dominantne stilske ideologije. Shodno tome, bespogovorno tvrdimo da ovog puta ne slavimo samo ljubav već ističemo neobuzdanu zaljubljenost u dobar stil i istančan modni ukus.

Kim Kardashian je uveliko pozvala Lanu Del Rey i novom SKIMS kolekcijom „srušila“ internet, Gilda i Guilia su usmerile the Attico u pravcu slatkih poljubaca i ljubavnih pisama, a ni Dior se nije ustručavao te je novom Le Cœur des Papillons najavio revoluciju romantičnog modnog narativa.

Valentine's Day kolekcija

Valentine’s Day kolekcija u Zari

High street brend za koji se nikako ne brinemo da će promišljeno iskoristiti trend crvene boje kroz Valentine’s Day kolekciju svakako jeste Zara. Naime, ovaj romantični asortiman pored komada u crvenim nijansama poput pantalona, sakoa, haljina ravnog kroja i onih maxi, kitten heels modela cipela i savršenih torbica, uključuje i bele i crne tonove koji idealno koordiniraju tematici. Među najpoželjnijim dizajnima nalaze se i dva džempera sa motivima srca.

љубав

Ljubav je svuda oko nas, a sada i zvanično kroz novu Journal rubriku koja će vas tokom februara podsećati da je upravo ljubav emocija koja nas pokreće bilo da je reč o romantičnim vezama, posvećenosti sopstvenom nepredku ili jednostavno zaljubljenost u dobar stil, pažljivo osmišljen enterijer, nezaboravno putovanje, pa i neodoljive gastro poslastice. Upravo zbog toga, Zarina Valentine’s Day kolekcija idealna je uvertira koja će vas pripremiti za predstojeće ljubavne avanture.

Journal picks: Zara komadi iz Valentine’s Day kolekcije

Zavirite u Zarinu Valentine’s Day kolekciju i pogledajte koje komade smo izdvojili.

Učitati još
Zatvori