Wishlist: Magda Butrym total teddy look
Wishlist: Magda Butrym total teddy look

Wishlist: Magda Butrym total teddy look

Jedna od najzapaženijij rising star dizajnerki u protekloj godini bez pogovora je – Magda Butrym. Naglašena seksi silueta i 3D cvet njena su signature (winning) kombinacija, a highstreet brendovi uporno ( i uzaludno) pokušavaju da rekreiraju komade koje nam servira ova dizajnerka rodom iz Poljske.

Kako nakon utvrđenog dominantnog vizuelnog pravca ne bi dosadila kupcima i modnim fanaticima, dizajnerka u novoj sezoni mora da se na izvestan način re-inventuje. Sa novom kolekcijom dolazi i nova estetika, a u fokusu je atraktivan trodelni teddy set u nežno-bež nijansi koji automatski stiže u našu rubriku Wishlist.

Magda butrym

Teddy is trending again

Popularnu teddy estetiku donela nam je (davnih dana) italijanska modna kuća MaxMara, kroz njihove popularne teddy kapute koji su više sezona trendovali da bi ciklično izlazili i vraćali se sa relevantnih stranica modnih magazina.

Sa druge strane, dizajnerka Magda Butrym morala je svojim modnim poklonicima da pruži nešto (od nje) novo, a teddy set koji se sastoji iz pantalona, sakoa i mantila uneo je malo svežine u njen pretežno girly dizajn.

Magda butrym

Trodelno odelo na Magda način

Prošle godine trendovala su trodelna odela u konstalaciji – prsluk / sako / pantalone. Magda je rešila da ovu postavku uradi malo drugačije, te su njena baza sako i pantalone, dok se umesto prsluka odlučila za teddy mantil do poda (adds instant drama to the look).

Nogavice na pantalonama su poprilično dugačke i široke, ali zato je sako strukiran i ujedno pravi balans kada je figura u pitanju. Mantil, koji dođe kao cherry on top završnica, ovom look-u pruža preko potrebnu dodatnu dramu, a svaki od ovih komada možete kupiti (i stilizovati) pojedinačno.

Sva tri komada možete naći na njenom sajtu, cene jesu malo jače ali to je danak novog hot brenda na tržištu (a od nečega moraju da se plate i influenserke koje mu održavaju konstantan hajp).

Magda butrym
Sako
Pantalone
Magda butrym
Mantil

Foto: Magda Butrym, Instagram / @magdabutrym

Učitati još
Zatvori