Skandinavska influenserka Pernille Teisbaek čeka četvrto dete
Skandinavska influenserka Pernille Teisbaek čeka četvrto dete

Skandinavska influenserka Pernille
Teisbaek čeka četvrto dete

Pernille Teisbaek, poznata danska influenserka, objavila je da je trudna po četvrti put. Već ima tri dečaka i, kako je napisala na Instagramu, svi jedva čekaju dolazak brata ili sestre. Otkrila je i da bi trebalao da rodi na leto, te je dodala kako su jako srećni i zahvalni zbog prinove koja stiže.

Inače, osim što se bavi Instagramom, ova Dankinja je stilistkinja, dizajnerka enterijera, te kreativna savetnica. Nedavno je bila i na naslovnici časopisa Elle, a pri tom izdanju je bila zadužena i za kreativnu direkciju. Pernille je tokom godina prikupila gotovo milion i po pratilaca, a osim što mnogima služi kao modna inspiracija, i njenom se stanu mnogi dive.

Baš kao i većina Skandinavki, Pernille Teisbaek neguje minimalistički stil. Tu nema previše šarenila, a zapravo cela njena garderoba je kapsulna, pa se radi o bezvremenskim komadima koji nikada ne izlaze iz mode. Pernille ne odstupa previše od monohromatskih look-ova, drži se klasičnih linija, ali to ne znači da su njene kombinacije dosadne. Naprotiv, iz njih se lako crpi inspiracija.

Učitati još
Zatvori