Ski season: Lokalni brend SHYGUY predstavio prvu APRÈS SHY kolekciju
Ski season: Lokalni brend SHYGUY predstavio prvu APRÈS SHY kolekciju

Ski season: Lokalni brend SHYGUY
predstavio prvu APRÈS SHY kolekciju

Skijanje je samo po sebi kul, međutim da li ste ikada pili vruće vino na vrhu planine u kasnim popodnevnim satima? Sunce obasjava sneg i sve što vam je potrebno su dobra muzika, još bolje društvo i doza ušuškanosti. Upravo ova atmosfera bila je ultimativna inspiracija za prvu ski kolekciju domaćeg brenda prepoznatljivog naziva SHYGUY. Shodno tome, kolekcija ski odeće iz sezone jesen/zima 24 predstavljena je pod simboličnim nazivom APRÈS SHY, a namenjena je upravo IT devojkama koje uživaju u sportovima na snegu.

APRÈS SHY

SHYGUY goes skiing

Domaći brend SHYGUY nimalo nije stidljiv kada je reč o formiranju zajednice modnih entuzijasta istančanog ukusa i neosporivo dobre estetike, a kada je reč o uživanju u sportovima na snegu jasno je da ruku pod ruku sa tim idu i lukavo promišljeni autfiti.

Bilo da ste pasionirani skijaš, border ili snow slopes pozer, odeća je jako važan element zimskog hedonizma. Želeli smo da tom vidu odmora damo svoj skromni doprinos u vidu kombinacija koje su praktične koliko i atraktivne“ –  objasnila je dizajnerka Jelena Filipović i dodala da su zvezde APRÈS SHY kolekcije nove Bluebird pantalone i Glacier komplet koji čine sako i šorts.

Kako kaže, veoma upečatljiv komad je topli i šik Steeze komplet u vidu košulje, koja čini savršenu jaknu za proleće, sa šalom koji se može skidati i dodavati po potrebi, kao i kratke cool suknjice za čiji dizajn je kao inspiracija poslužio šal obmotan oko struka.

 

APRÈS SHY

…aaand there’s a dress

Neizostavni komad kolekcije je apsolutni hit sezone – Carving dress. Udobna i seksi haljina za ski dive koja predstavlja suštinu ove mini kolekcije. APRÈS SHY čini nekoliko osnovnih komada za kreiranje idealnih zimskih modnih ideologija koje nastoje da podignu samopouzdanje. Takođe, ovi komadi učiniće svaku kombinaciju umnogome inspirativnijom. Od pantalona, haljina, topova, kaputa, svi komadi poručuju jedno – just have fun!

APRÈS SHY

Model: Elena Dizdar
Fotografija i art direkcija – Jelena Mitić
Styling i kreativna direkcija: Jelena Milovanović

Učitati još
Zatvori