Shawn Mendes demantovao vezu sa pevačicom Sabrinom Carpenter
Shawn Mendes demantovao vezu sa pevačicom Sabrinom Carpenter

Shawn Mendes demantovao vezu sa
pevačicom Sabrinom Carpenter

O ljubavnom životu pevača Shawna Mendesa poslednjih par nedelja piše se svašta. Od vesti da je u vezi sa svojom pedesotogišnjom doktorkom koja je specijalizovana za kiropraktiku, pa do glasina da je njegova nova devojka Sabrina Carpenter.

Nakon što je prošle godine otkazao svetsku turneju, da bi u fokus stavio svoje mentalno zdravlje, Shawn se u potpunosti posvetio sebi. Treninzi, meditacija i (ako je verovati tabloidima) buran ljubavni život.

Njegova poslednja zvanična partnerka, sa kojom je bio u vezi dve godine, je pevačica Camila Cabello. Nakon raskida Shawn se povukao od javnosti i dosta je radio na svom fizičkom i mentalnom zdravlju.

Shawn i Miranda

Prvo su se pojavile glasine da je njegova nova partnerka doktorka Miranda Jocelyne, sa kojom je usnimljen više puta u hiking šetnjama. Ona je specizalizovana za kiropraktiku i rehabilitaciju, a mnogi kažu da je njihov odnos mnogo prisniji od klasične doktor – pacijent relacije.

Shawn se po pitanju ovih glasina nije oglašavao, ali je nedugo nakon ovih naslova usnimljen sa pevačicom Sabrinom Carpenter. Ako vam je ovo ime poznato, nije slučajnost. Upravo je Sabrina bila tema planetarnog hita Drivers Licence, koji je Olivia Rodrigo posvetila bivšem momku (i Sabrini). Naime, Joshua Basset i Olivia su bili u vezi, a ona je sumnjala da se on paralelno viđa sa Sabrinom. Drama, drama, drama.

Demant

Nakon što su Sabrina i Shawn usnimljeni zajedno na više lokacija, a između ostalog i na promociji albuma Miley Curys, kao i na Vanity Fair afterpariju , svi mediji su prosto zaključili da je par u emotivnoj vezi.

Shawn je tokom intervjua za RTL Boulevard, na koji je došao kako bi promovisao saradnju sa brendom Tommy Hilfiger, od novinara dobio pitanje da li su on i Sabrina u vezi, na šta je odgovorio odrično i zamolio da nastave da pričaju o brendu i njegovom endorsingu za isti.

Da li je njegov PR tim ciljano napravio ovaj relationship stunt, ili je par u vezi a PR je odlučio da se to iz nekog razloga demantuje jer skreće pažnju sa njegovih višemilionskih ugovora? Saznaćemo.

Shawn Mendes I Sabrina Carpenter

Foto: Profimedia; Instagram

Učitati još
Zatvori