Stigla je nova s.Oliver jesenja kolekcija, a mi smo već pronašli svoje favorite
Stigla je nova s.Oliver jesenja kolekcija, a mi smo već pronašli svoje favorite

Stigla je nova s.Oliver jesenja kolekcija, a mi smo već pronašli svoje favorite

Brend s.Oliver u fokus stavlja obične ljude i njihov svakodnevni život. Zato nova s.Oliver kolekcija za sezonu jesen/zimu 2023 stavlja akcenat upravo na individualne navike, male rituale i lične preferencije. Ležerno ili elegantno, akcija ili opuštanje – na vama je. Činjenica jeste da u jesenjem i zimskom periodu više vremena posvećujemo sebi, te je ovo savršen trenutak za bolje upoznavanje i prihvatanje sopstvenih neobičnih karakteristika.

Dakle, koje su vaše svakodnevne navike? Kafa ili čaj, prijatelji ili porodica, obučeni elegantno ili ležerno? Kako god da izgleda vaš dan, jesenja s.Oliver kolekcija objedinjuje svakodnevne navike i savremenu modu sa ciljem isticanja jedinstvenosti svakog pojedinca.

Osećajte se dobro u vanvremenskim komadima

Ženska linija odeće brenda s.Oliver nudi svakoj ženi slobodu da bude svoja – ujutru, u podne i uveče. Shodno tome, komadi iz nove kolekcije su upravo bezvremenski, moderni, ležerni, jednostavni i raznovrsni u pogledu stajlinga. Kolekcija uključuje mnogo denim on denim look-ova koji su ove godine u trendu, pruge koje su oduvek bile odlična uvertira za jesen, kao i edgy kožne komade za koje slutimo da će biti veoma aktuelni ove sezone. Svi modeli savršeno pristaju i kreirani su od visokokvalitetnih, izdržljivih materijala.

Svakodnevni ljudi i svakodnevne navike

Novu s.Oliver jesenju kampanju fotografisao je Matt Jones koji je odlično predstavio viziju brenda i dočarao izgled bezvremenskog stila u svakodnevnom životu. Nova s.Oliver jesenja kolekcija namenjena je za svakodnevne prilike, a ovom kampanjom nemački brend pokazao je da se zaista zalaže za modu koja kombinuje raznovrsnost i pažnju posvećenu detaljima. A šta je ono što nas pokreće? Upravo visoki standardi u pogledu kvaliteta i trajnosti proizvoda kao i društvene odgovornosti. Dizajni brenda s.Oliver namenjeni su onima koji neguju sofisticirani stil i podstiču moderan lifestyle gradeći sopstvene životne puteve.

Pored s.Oliver linije, tu je i s.Oliver Black Label koja fokus stavlja na kožne i pletene komade, kao i monohromatske look-ove. Black Label je moderna nadogradnja brenda koja će vas pratiti u svakoj prilici. Iz tog razloga, komadi iz ove linije su veoma raznovrsni kada je u pitanju stilizovanje. Bilo da je reč o elegantanom ili ležeranom autfitu.

Foto: Matt Jones

Učitati još
Zatvori