Soft feminine glow: RAT & BOA novom Genesis kolekcijom predstavlja timeless elegantne komade
Soft feminine glow: RAT & BOA novom Genesis kolekcijom predstavlja timeless elegantne komade

Soft feminine glow: RAT & BOA novom Genesis kolekcijom predstavlja timeless elegantne komade

Nakon što smo za outfit of the week (zajedno sa Dolce & Gabbana) izabrali Rosie Huntington Whitele, pomeramo se na drugu stranu kolor-palete i otkrivamo novu kolekciju brenda RAT & BOA pod nazivom Genesis. Ulećemo u punom sjaju u proleće – soft feminine glow je postao imperativ ženskog outfit-a, a nova kolekcija RAT & BOA Genesis to i potvrđuje. Lepršavost i taktilnost su dve reči kojima bismo opisali ovu kolekciju, a simbolika imena navedene kolekcije u potpunosti oslikava godišnje doba u čiju je čast ona i nastala.

genesis /ˈdʒɛnɪsɪs/

Genesis, postanak, rađanje – idejni koncept je uspeo da se oslika na svim tkaninama iz istoimene kolekcije. Nežan kolorit i izbor materijala, savršeno prijanjajućih uz telo, motivišu nas da doživimo svoj main character momenat. Kolekcija Genesis je odmah privukla pažnju svojim sofisticiranim konceptom i prefinjenim dizajnom. Genesis predstavlja spoj timeless estetike i klasičnih linija, stvarajući estetski doživljaj koji odiše elegancijom i luksuzom.

Kolekcija obuhvata širok spektar komada, od izuzetno elegantnih haljina do suptilnih komada, svaki pažljivo izrađen sa besprekornom pažnjom prema detaljima. Korišćenje visokokvalitetnih materijala poput svile, pamuka i kašmira doprinosi raskošnom osećaju, dok inovativni krojevi i tehnike izrade naglašavaju modernu estetiku brenda. Genesis nije samo kolekcija odeće, već i izjava o samopouzdanju i individualnosti, pozivajući nosioce da izraze svoj jedinstveni stil i da se istaknu u masi sa neodoljivom elegancijom. Ova kolekcija postavlja nove standarde u svetu mode, kombinujući tradiciju sa inovacijom i ističući se kao sinonim za sofisticiranost i prefinjenost.

Rat and Boa genesis
Lorela
Učitati još
Zatvori