Pusha T postao je Louis Vuitton brend ambasador – a koliki je udeo u ovoj odluci imao Pharrell Williams?
Pusha T postao je Louis Vuitton brend ambasador – a koliki je udeo u ovoj odluci imao Pharrell Williams?

Pusha T postao je Louis Vuitton brend ambasador – a koliki je udeo u ovoj odluci imao Pharrell Williams?

Muzika i moda svoje umetnosti često su sklapale u jednu. Ustvari, one nikada i nisu mogle jedna bez druge. Muzika je bila tu da se žanrovski opredeli, stvara kompozicije koje ćemo slušati on repeat, dok je moda uticala na stvaranje kulture koja je pratila taj žanr. Pop ikone 2000-tih godina, kao što su Britney Spiers, Desteneys Child i JLO u svoju uniformu integrisali su teksas niskog struka, kratke majice s ikoničnim natpisima, glomazne alke i takozvane brze naočare.

Rep s druge strane, obožavao je baggy pantalone, kačkete, grafic majice, naravno Nike patike i over all zagovaranje fly izgleda i drippy estetike. Dijamantski nakit takođe igrao je veliku ulogu u ovoj grani.

Čovek koji je svo svoje stvaralaštvo gradio baš na sponi mode i muzike, jeste Pharrell Williams, kog danas možemo nazvati kreativnim direktorom muškog odseka francuske etikete Louis Vuitton. Njegov dugogodišnji prijatelj i rep zvezda Pusha T, postao je brend ambasador poznate etikete. A koliki je udeo modni kretivac imao u ovoj odluci?

From friendship to business


Osim što Pharrell i Pusha T dele ljubav prema muzici i modi, takođe dolaze iz istog dela Amerike, time što su obojica odrasli su u Virginia Beachu. Pusha T se već decenijama bavi muzikom. A ovaj modni dvojac nekada bio je i muzički, imajući zajedničku pesmu pod nazivom Neck & Wrist. Na kojoj je gostovao i JAY Z. Pesme poznatog repera od njegovih početaka posedovale su on repeat epitet.

Poznati reper hodao je čak dve revije koje je Pharrell Williams prezentovao za Louis Vuitton do sada. Osim što je revijski reprezentovao brend, njegova odabrana uniforma bili to muzički spotovi ili nastupi, jeste head to toe Louis Vuitton. Dugogodišnje prijateljstvo se najpre pretvorilo u muzički a sada i modni business.

Pusha T is the new LVovers boy


Poznati reper zvanično imenovan je novim brend ambasadorom francuske etikete. Kampanjske fotografije za veliko saopštenje kao svoje odabrane aksesoare izabrale su ikonične, i dobro prepoznatljive, Louis Vuitton putne torbe.

Poznatoj etiketi stiglo je pojačanje koje u svom ličnom izrazu kao i odabranoj stilsjoj igri neguje njene postulate. A mi ne sumnjamo da nam stiže even more drippy era Louis Vuitton brenda.

Foto: Instagram / @kingpush, @louisvuitton /

Učitati još
Zatvori