Ovo smo čekali: Prva Aleksandar Zabunović bridal kolekcija slavi ženstvenost
Ovo smo čekali: Prva Aleksandar Zabunović bridal kolekcija slavi ženstvenost

Ovo smo čekali: Prva Aleksandar Zabunović
bridal kolekcija slavi ženstvenost

Prva Aleksandar Zabunović bridal kolekcija logičan je nastavak svega onoga što ovaj brend jeste – sinonim za klasiku i elegantne komade koji traju. Na modnom radaru pomno ih pratimo već deset godina i uverili smo se da svakom novom kolekcijom pomeraju modnu lestvicu naviše.

Ovoga puta, slaveći jedan od najlepših dana u životu svake žene, kreirali su bridal kolekciju koja u prvi plan ističe – jednostavnu siluetu, besprekoran način izrade i jedinstvene, prepoznatljive akcente koji suptilno nagoveštavaju romantičan momentum.

Zabunović bridal
Zabunović bridal

Zaštitni znak – orhideja

Domaći brend iza koga stoje Aleksandar i Milica Zabunović već više od deset godina prepoznatljiv je po specifičnom pristupu koji je svojevrsan poznatim svetskim brendovima. Njihova autentičnost, osim u ljubavi i posvećenosti koju su utkali u sopstveni brend, ogleda se i u načinu izrade i odabiru kvalitetnih materijala, dok simbol orhideje predstavlja njihov special signature.
Prefinjena i egzotična u isti mah, orhideja kao simbol čiste ljubavi, lepote, luksuza i čednosti, savršeno opisuje i njihovu prvu bridal kolekciju. Izvrsni, ručno rađeni, detalji od svilene organze i elegantan stil, njihova su dobitna kombinacija koja poziva na venčanje.
Zabunović Bridal
Zabunović Bridal

Haljine dizajnirane sa svrhom

Prva bridal kolekcija sastoji se od šest različitih modela, a svaki od njih ističe ono što je svakoj ženi važno. Slaveći i njenu senzualnu prirodu, modeli laskaju prirodnim oblinama i odišu sofisticiranošću.
Izrađen od cady svile, jedan od naših favorita je Tulip model u minimalističkoj verziji bez naglašenih detalja koji prati liniju tela. The White od eksluzivne italijanske krep svile nudi nešto ležerniju siluetu asimetričnog kroja koja nam se jednako dopada. Suptilno naglašeni puf rukavi od bele svilene organze, White silk modelu daju romantičan prizvuk, White flower haljina poziva na večnost, dok se dramatični osvrt postiže uz Opulent krojen od teške svilene organze, sa dekolteom bez bretela i steznikom koji se preliva u raskošnu suknju.
Mi smo već izgovorili sudbonosno “da” Aleksandar Zabunović modelima, a vama u nastavku donosimo pogled izbliza na sve njihove modele iz prve bridal kolekcije.

 

Zabunović Bridal / White forever dress
Zabunović Bridal / White forever dress
Zabunović Bridal / White flower dress
Zabunović Bridal / White flower dress
Zabunović Bridal / White Opulent dress
Zabunović Bridal / The White Opulent dress
Zabunović Bridal / Tulip dress
Zabunović Bridal / Tulip dress
Zabunović Bridal / White silk gown
Zabunović Bridal / White silk gown
Zabunović Bridal / White silk gown

Foto: Penomedia @sukipeno @penomen @peno.media
Art direkcija: Manda Javorina @manda_javorina
Šminka: @milica.milla tim Ena Jović
Frizura: Maja Stanišić @loftparrucchieribymajastanisic
Model: Claudia Antičević @clo_lastovo za J’s Management @__jsmanagement

Učitati još
Zatvori