Manikiri za jesenja venčanja kojima smo bez razmišljanja rekli „da“
Manikiri za jesenja venčanja kojima smo bez razmišljanja rekli „da“

Manikiri za jesenja venčanja kojima smo bez
razmišljanja rekli „da“

Što se nas tiče, granica ne postoji kada je u pitanju inspiracija za manikire za jesenja venčanja. Leto nam se bliži kraju, a jarke i vibrantne boje menjamo zagasitijima i neutralnijima. Najčešće tražimo nešto posebno, a opet jednostavno. Ipak, ove ćemo jeseni nositi sve po malo – od jednostavnih, prozirnih boja do jarkih nijansi.

Ipak, nude nijanse nekako su se same po sebi nametnule kao ‘it’ manikir za venčanja s kojom ne možete nikada pogrešiti. Međutim, usudite se eksperimentisati da biste odabrali onu koja će odgovarati vašoj temi. Na prvi pogled može se činiti  da je odabir pravog manikira jednostavan, ali nije lako pronaći pravu nijansu koja bi pristajala vašem podtonu kože, stoga birajte pažljivo.

Usudite se da eksperimentišete

S obzirom na aktualne trendove koji nas svakodnevno inspirišu zahvaljujući društvenim mrežama, ne iznenađuje nas da smo postali mnogo odvažniji i spremniji isprobati neke trendove koje inače možda ne bismo nosile.

Kada je u pitanju manikir za venčanje, postoji nekoliko klasičnih nijansi koje se često koriste. Jedna je mlečno roze nijansa, kao i OPI Put It In Neutral, koji je savršena ravnoteža između bež i baby roze, zatim OPI Bubble Bath – prozirna roze nijasna. Međutim, postoji i mnoštvo drugih koje možete izabrati – na primer nežno plava ili boja lavande koje deluju moderno, ali su još uvek savršene za poseban dan.

Međutim, nema salona u kojem poslednjih nedelja nije tražen glazed donut  manikir. Nežan, minimalistički i upečatljiv, idealan je odabir za venčanje.

I dok vam boja laka za nokte možda nije pri vrhu spiska za pripremu venčanja, isplati se posvetiti malo vremena i odabrati „svoju boju“. Kako god da se okrene, postoje manikiri koji će vam se zasigurno svideti. Pronašli smo najpoželjnije trendove za jesenju sezonu.

Za one koji igraju na sigurno

Tu su nežne nijanse roze i bele boje, kao i klasični francuski manikir.

Manikir u kom ćete sigurno zablistati 

Šljokice na noktima i hrom završetak odličan su odabir za dan kada želite zablistati.

Jesenje boje

Ako ste odvažnije, odaberite jarke boje koje će usmeriti sve poglede prema venčanom prstenu.

Francuski manikir s obrtom

Reč je o modernijoj varijanti francuskog manikira pri čemu se umesto belih vrhova, nanosi boja prema želji. Isto tako, možete se odlučiti za obrnuti francuski manikir i obojiti koren nokta umesto vrhova.

Mala umetnička dela

Za wow-efekt možete odabrati malo drugačiji manikir. Ove su nas jednostavno oduševile.

Nešto plavo

Plava boja odlično pristaje uz belu venčanicu pa je ona ujedno i dobar odabir za poesban dan. Osim nje, možete se odlučiti i za boju lavande.

Foto: Instagram

Tekst preuzet sa Journal.hr

Učitati još
Zatvori