First look: Predstavljamo novu letnju Sofi Milo kolekciju kroz kampanjske fotografije  snimane u Parizu
First look: Predstavljamo novu letnju Sofi Milo kolekciju kroz kampanjske fotografije  snimane u Parizu

First look: Predstavljamo novu letnju Sofi Milo kolekciju kroz kampanjske fotografije snimane u Parizu

Naša poznata manekenka Sofija Milošević, koja godinama uspešno gradi internacionalnu modeling karijeru, istovremeno je i vlasnica poznatog modnog brenda Sofi Milo. Ona je teasovala novu kolekciju koja nam kao poručena stiže u jeku sezone venčanja i javnih događaja, a mi vam premijerno na Journalu prikazujemo neke od novih modele koji će se uskoro naći u prodaji.

Najnovija letnja kolekcija brenda slikana je na ulicama Pariza, a iza fotografija stoji poznati fotografski dvojac koji čine Stefan Stojanov i Luka Bošković. Kako manekenka ističe inspiraciju za novu kolekciju crpi iz želje za timeless elegancijom koja se savršeno matchuje sa energijom takozvanog ”Grada svetlosti”. 

Sofi milo
Sofi milo

Timeless elegancija kroz različite stilske pravce

Nova, letnja kolekcija obuhvata dvanaest potpuno novih modela koji su dizajnirani da odgovore na različite modne potrebe i stilove žena svih uzrasta i stilskih preferencija.

„Ova kolekcija je moj omiljeni projekat do sada jer je svaki komad kreiran sa idejom da apsolutno svaka žena može da pronađe nešto za sebe i oseti se posebno i lepo za neki važan događaj“, rekla nam je Sofija.

Simbioza udobnosti i stila je imperativ kod svake Sofi Milo kolekcije što njene kreacije čini idealnim za sve letnje prilike – od dnevnih događaja pa sve do večernjih izlazaka. U ponudi su sofisticirane haljine koje ističu ženstvenost, a krojevi prate najnovije globalne modne trendove.

Sve fotografije sa snimanja kolekcije u Parizu uskoro će biti objavljene na društvenim mrežama brenda i kupci će imati uvid u celokupnu novu liniju kao i informacije kada će se ona naći u zvaničnoj prodaji.

Sofi milo

Pariz kao večna inspiracija

Glavni grad Francuske poznat je po najlepšoj arhitekturi na svetu, te decenijama unazad služi  kao scenografija za najdivnije modne priče, editorijale, filmske kadrove i muzičke spotove.

Manekenka Ivana Radoman pozirala je poznatom fotografskom dvojcu na prepoznatljivim pariškim lokacijama i udahnula Sofi Milo kreacijama dašak francuskog chica.

Ovo proleće i leto obeležiće povratak ženstvenosti i naglašene siluete a to je upravo estetika koju Sofija neguje u svojim kolekcijama.

Sofi milo

Foto: Luka Bošković i Stefan Stojanov za Sofi Milo / @lukaboshkovic i @fauststojanov za @bysofimilo

Učitati još
Zatvori