Moncler’s winter wonderland: Najhladniji brend u igri predstavio novu kolekciju
Moncler’s winter wonderland: Najhladniji brend u igri predstavio novu kolekciju

Moncler’s winter wonderland: Najhladniji brend u igri predstavio novu kolekciju

Zimske modne ideologije su upravo postale imperativ tekstilne industrije čiji stav varira u zavisnosti od količine buzza koji se kreira oko kolekcija, dizajnera ili pak samog brenda. Moncler je formirano pravu modnu mećavu, a o nakon revije u St. Moritzu scena ne prestaje da bruji kako o celokupnom dojmu, tako i o samoj Grenoble kolekciji za sezonu jesen/zima 2024.

Podsećamo, „najhladniji“ brend u igri ima još hladniji ogranak pod nazivom Grenoble koji oslanja isključivo na filozofiju kreiranja ski odeće, a reklo bi se da je poslednja revija skijašku opremu bespogovorno stavila u fokus izrazitog lifestylea i pop kulture.

Atmosfera? Zimska, naravno. Ledene skulpture, snežni pejzaž, ugrejana sedišta i muzika koja doprinosi intenzivnijem doživljaju prave zimske bajke. Od zagasitog crvenog, pa sve do zaslepljujućeg belog svela – improvizovana pista na snegu odisala je dramaturškim izrazom.

Moncler’s winter wonderland

Prvi red zimske bajke italijansko-francuskog brenda bio je u znaku poznatih lica poput Anne Hathaway, Willow Smith i Nine Dobrev, ni sama pista nije bila manje glamurozna. Natasha Poly i Amelia Grey dominirale su revijom, a kada je reč o kolekciji detektovali smo famozne Yeti boots za koje smo predviđali da će postati ultimativni komad sezone. Balansiranje između (tihog) luksuza i nepogrešive praktičnosti vodeća je ideologija brenda, a pojedine analize kažu da je upravo ovaj događaj dugoočekivana prekretnica za Moncler.

moncler
moncler

Moncler je nekoliko decenicija vodeći brend takozvane zimske odeće, a njihove puffer jakne svakako su najpoželjniji komad streetwear zaluđenika koji nonšalatno skijašku vizuelnu manifestaciju implementiraju u svakodnevne kombinacije. Najnoviji primer je kolaboracija jednog od najuticajnijih repera današnjice, a Rock Nation by Jay Z x Moncler uveliko je zaludela društvene mreže. Toliko da je samo nekoliko dana nakon lansiranja ovog dizajna Big Sean viđen na košarkaškoj utakmici upravo u ovom modelu jakne.

Foto: Instagram (@natashapoly, @moncler)

Učitati još
Zatvori