Reperski outwear: Big Sean nosi novu Roc Nation x Moncler jaknu a Drake plišane medvede?
Reperski outwear: Big Sean nosi novu Roc Nation x Moncler jaknu a Drake plišane medvede?

Reperski outwear: Big Sean nosi novu Roc Nation x Moncler jaknu a Drake plišane medvede?

Reperi i moda uvek idu zajedno, posebno kada je reč o patikama i outwear komadima. Oni poseduju poslednje, limitirane ili not even released yet kolekcije odeće a modna osvešćenost im je sastavni deo lifestyle-a.

Big Sean je na košarkaškoj utakmici prošetao jaknu iz Moncler x Roc Nation kolaboracije (koja nam je na wishlisti od momenta kada smo je ugledali), dok se Drake odlučio za malo ekstravagantnije izdanje i kaput sa – plišanim medvedima?

Moncler x Roc Nation by Jay Z

Ova kolaboracija zaludela je korisnike društvenih mreža iste sekunde kada se pročulo za nju, a čar leži i u tome što nam nisu odmah dali celokupnu kolekciju na uvid već nam je, iz dana u dan, serviraju na kašiku.

Jakna u boji dolara karakteristična po croc desenu prvi je komad iz ove kolekcije koji se komunicirao na društvenim mrežama, a sada smo imali prilike da je vidimo i u real life-u.

Big Sean je svoj (vrlo promišljeni) autfit bazirao na beloj košulji, crnoj kravati, oker širokim pantalonama i crnim cipelama, a od detalja je izabrao kaiš i kačket. Centralni piece autfita upravo je Moncler x Roc Nation by Jay Z jakna koja sleće prvom klasom direktno na naš Wishlist.

Drake VS Teddy Bear affair

Reper se u poslednje vreme odlučuje za vrlo ekstravagantne kombinacije, a jedna od njih je i ovaj kaput sa plišanim medvedima.

Iza kreacije stoji francuski umetnik i modni dizajner Jean-Charles de Castelbajac. Drake je, kao i njegov kolega Big Sean, ovaj svojevrsni reperski outwear obukao za potrebe košarkaške utakmice, koja im, ispostaviće se, služi kao runway za prezentaciju modne moći i komada do kojih obični smrtnici teško dolaze.

Teddy Bear kaput je zaista item koji ne viđamo svaki dan, a Drake pleni samopouzdanjem te mu eksperimentisanje sa odećom, ali i frizurom, ne predstavlja ama baš nikakav problem. Naprotiv.

Učitati još
Zatvori