MO Premiere: Domaći brend svetskog kalibra predstavlja novu kolekciju za proleće/leto ‘24
MO Premiere: Domaći brend svetskog kalibra predstavlja novu kolekciju za proleće/leto ‘24

MO Premiere: Domaći brend svetskog kalibra predstavlja novu kolekciju za proleće/leto ‘24

Nova kolekcija brenda MO Premiere pravi je pokazatelj da domaći dizajneri definitivno koračaju rame uz rame sa svetskim. Milica Opačić, koja je pre više od decenije osnovala MO Premiere, ostala je dosledna estetici koju nam je prezentovala na samom startu – izražene ženstvene siluete i tendencija ka razmišljanju van okvira koji su karakteristični za naše tržište.

Komadi iz nove Resort ‘24 kolekcije izrađeni su sa posebnom pažnjom prema detaljima, a za izradu su korišćeni samo najfiniji materijali poput svile, kože i žerseja, kako Milica tu nikada ne ostavlja prostora za bilo kakav kompromis.

MO premiere

Dodir raskoši kao glavni začin

Nova MO Premiere Resort ‘24 kolekcija je  dizajnirana da zadovolji potrebe moderne žene u urbanom okruženju dok pruža tranziciju od glamuroznog večernjeg odevanja, preko moćnih odela pa sve do delikatnih letnjih haljina sa floralnim motivima. Dijapazon ove kolekcije veoma je širok i pokriva potrebu za odećom za razne prilike, nešto kao Attico na italijanskoj modnoj sceni – odvažan, drugačiji i napravljen za hrabre žene za stilom koje nikada ne igraju na sigurno kada je moda u pitanju.

Power suit u beloj boji je timeless komad koji ćemo nositi iz sezone u sezonu dok metalic magic deo kolekcije poziva na ples.

MO premiere
MO premiere
MO premiere

Confident women wear MO Premiere

Statement komadi ovog brenda nude savrše spoj rafiniranosti i praktičnosti a svrha im je da ženama koje ga nose pruže izvesnu dozu samopouzdanja. Dobar kroj je ono na šta Milica uvek stavlja akcenat kada je njen dizajn u pitanju pa se, kao njegov aftermath, svaka žena u njenim komadima oseća moćno.

Odeća prati siluetu, pada kako treba i overall u fokusu kao prioritet ima besprekoran kroj u kombinaciji sa kvalitetnim materijalima. Upravo zato ovaj brend toliko dugo traje, a njihovi komade nose se godinama.

Foto: Luka Stepanović
Model: Rodalie Ndour
Make up: Sanja Orlandić Sretković
Hair: Vasilisa Maljm
Video: Aleksa Miletić

Učitati još
Zatvori