Miu Miu, Gigi Hadid i Wander bag donose retro prolećnu estetiku po uzoru na stvaralaštvo Yevonde Middleton
Miu Miu, Gigi Hadid i Wander bag donose retro prolećnu estetiku po uzoru na stvaralaštvo Yevonde Middleton

Miu Miu, Gigi Hadid i Wander bag donose retro prolećnu estetiku po uzoru na stvaralaštvo Yevonde Middleton

Sestre Hadid još jednom su odlučile da se nađu u samom epicentru modne i entertainment industrije. Bella Hadid je pridobila svu pažnju društvenih mreža svojim Rodeo kreacijama dok se Ggigi još jednom našla iza ikoničnih objektiva. Letnji period poznata manekenka obeležila je svojom spektakularnom saradnjom sa Miu Miu brednom. I ako potpis italijanske modne kuće stoji iza monogobrojbih trendova koji su obeležili ovu sezonu, Pradina elegantna mlađa sestra poželela je da i dalje pričamo o njenom modnom uticaju. Stigla je nova Miu Miu kampanja u kojoj Gigi Hadid tumači glavnu ulogu a evo i šta nam je to ovaj romantičan dvojac pripremio.

Gigi is a Miu Miu girl

Ne krijemo da ovogodišnju prolećnu sezonu definitivno prepuštamo nežnim siluetama Miu Miu kreacija. Svoju playful stranu italijanska modna kuća prezentovala je trendy torbama bogatim funky aksesoarima. Romantična i girly estetika ovog brenda i više nego odlično pristaje jednoj od naših omiljenih manekenki. S obzirom da smo već videli ovaj ikonični dvojac u akciji, znali smo da nas i ovog puta očekuje izvanredan koncept. Girlies love Miu Miu and Gigi, te ne sumnjamo da će baš ova kampanja zapaliti internet.

Pređašnji projekat ikoničnog dream team-a predstavio nam je Gigi u potpuno drugačijem svetlu. Kroz transformaciju njene frizure, Miu Miu nam je servirao potpuno novu verziju poznate manekenke. Na svu sreću, italijanska modna kuća nas ni ovog puta nije razočarala.

Bringing Yevonde back

Ovog puta, naš omiljeni dvojac u fokus svoje saradnje stavio je Wander matelassé nappa leather bag. S obzirom da smo već imali prilike da svedočimo magiji ove timeless torbe, italijanska etiketa ovog puta odlučila se za nostalgični twist. Naime, inspiraciju ove fantastične kampanje pomenuta modna kuća pronašla je unutar stvaralaštva britanske fotografkinje Yevonde Middleton. Revolucionarna umetnica, svojim kreativnim radom obeležila je čitavu epohu. Predstavljala je pionirku fotografije u boji s obzirom da je, tridesetih godina prošlog veka, prva uvela korišćenje kolora u portrait stil.

 

Ovim pravcem italijanska modna kuća vratila nas je u umetnički period tridesetih godina prošlog veka i donela retro notu vibrantnoj blooming sezoni. Uz apsolutni showstopper pomenute kampanje, Wander matelassé nappa leather bag, italijanska modna kuća uključila je i Arcadie matelassé nappa leather bag i upotpunila svoju vintage prolećnu sagu.

Foto: MiuMiu, Instagram /@giforce.gigi, @miumiu

Učitati još
Zatvori