Kako je Bella Hadid zamenila modnu pistu za hipodrom
Kako je Bella Hadid zamenila modnu pistu za hipodrom

Kako je Bella Hadid zamenila
modnu pistu za hipodrom

Bella Hadid bila je jedna od najtraženijih runway modela, a svima nam je i dalje u sećanje duboko urezana Coperni revija i svojevrsno pravljenje haljine na njoj u – real time-u.

Kako je provela skoro godinu dana na intezivnom lečenju od lajmske bolesti u tom periodu potpuno se povukla sa socijalnih mreža, ali i modelinga. Pre par meseci podelila je sa svojim pratiocima da je konačno mnogo bolje, odradila je par modnih projekata i na kraju se vratila svojoj prvoj ljubavi – jahanju.

@bellahadid

Vreme provedeno sa životinjama kao glavni beg od stresa

Naučno je dokazano da boravak u prirodi i interakcija sa životinjama imaju sjajan uticaj kako na fizičko, tako i na mentalno zdravlje. Bella je u svojim tinejdžerskim danima trenirala jahanje i takmičila se u više disciplina, da bi kasnije zbog gustog rasporeda morala da zapostavi svoju ljubav prema konjima.

Nakon veoma teške godine manekenka je rešila da posloži prioritete i svoje hobije i strasti pozicionira na visoko prvo mesto kada su životni izbori u pitanju, te na svoj instagram u poslednje vreme kači uglavnom content sa konjičkih trka a hipodrom je postao njena druga kuća. Ovo je ujedno i najbolja stvar koju je mogla da uradi za sebe kako mladi danas vrlo lako skliznu u burnout fazu i postani zavisni od posla čak i onda kada su donekle materijalno obezbeđeni.

Hipodrom
@bellahadid

I ljubav je umešala prste

Ne znamo da li njihovo poznanstvo slučajnost ali Bellin novi izabranik je takođe vrlo investiran u jahanje i konjičke trke.

Manekenka je pre par meseci uslikana u Teksasu kako se drži za ruke sa kaubojem Adanom Banuelosom koji je veoma poznat u svetu jahanja kao jedan od najmlađih i najuspešnijih u svojoj profesij te verujemo da ih je ljubav prema ovom sportu, ali i konjima, na kraju i spojila. Jedno je sigurno – Bella se konačno oslobodila pritiska slave i modelinga i našla način da zaista uživa u životu. Sledimo njen primer.

Hipodrom
@bellahadid

Foto: Instagram / @bellahadid

Učitati još
Zatvori