Marija Minić i Nina Karlavaris ovog leta izlažu svoje komade u luksuznom resortu u Marbelji
Marija Minić i Nina Karlavaris ovog leta izlažu svoje komade u luksuznom resortu u Marbelji

Marija Minić i Nina Karlavaris ovog leta izlažu svoje komade u luksuznom resortu u Marbelji

Marija Minić i Nina Karlavaris, vlasnice brendova MM Couture i Nina Karlavaris, su ovog meseca započele prodaju svojih proizvoda u jednom od najluksuznijih evropskih letovališta. U pitanju je Boutique Puente Romano koji se nalazi u istoimenom Resortu na jugu Španije, u Marbelji. Nesumnjivo je da su kupaći kostimi i šeširi must letnje sezone. Zbog toga ne čudi izbor da se baš ova dva srpska brenda uvrste među mnoge svetske brendove koji tamo prodaju svoje komade.

New Boutique at Marbella

Boutique Puente Romano je concept store u kome ćete pronaći sve što vam je potrebno za savršen odmor u Marbelji. Od brojnih brendova sunčanih naočara, parfema, haljina i torbi za plažu, a sada i kupaćih kostima i šešira sa potpisom srpskih brendova.

Nina Karlavaris je brend kupaćih kostima, odeće i kožne obuće koji postoji na našem tržištu već dugi niz godina. Izdavaja se po kvalitetu i materijalima koji su pažljivo birani. MM Couture je brend koji spaja eleganciju, sofisticiranost i trendove u svojim modelima. Osnivačica brenda, Marija Minić, je imala viziju da kreira aksesoare za svaki dan koji će upotpuniti autfit na više nivoa, povezujući estetiku i funkcionalnost.

Među brojnim komadima koje su nam brendovi predstavili za nadolazeću sezonu, Journal izdvaja svoje favorite. To su kupaći kostimi iz Bikini 2024 kolekcije, među kojima se izdavaja model Zebra. Kada je u pitanju izbor šešira, naš glas odlazi za model Lumy Hat.  

Pored vesti o otvaranju novog poglavlja za njihove brendove, ove moderne preduzetnice pokazale su nam i kako izgleda sam Resort. Takođe, pokazale su nam kako su provele par dana u Marbelji. Svoje slobodno vreme iskoristile su da uživaju na marbeljskom suncu, peščanim plažama kao i da isprobaju hranu u poznatim restoranima ovog mesta. Marija Minić i Nina Karlavaris su nam svojim objavama iz Resorta i prelepe Marbelje dočarale duh ovog mesta. Stoga ga sa sigurnošću dodajemo na bucket list za naredno putovanje.

Učitati još
Zatvori