Rafija je imperativ a Audrey Hepburn inspiracija – brend Lovers prezentovao je aksesoar sezone u nostalgičnom narativu
Rafija je imperativ a Audrey Hepburn inspiracija – brend Lovers prezentovao je aksesoar sezone u nostalgičnom narativu

Rafija je imperativ a Audrey Hepburn inspiracija – brend Lovers prezentovao je aksesoar sezone u nostalgičnom narativu

Letnja sezona je oficijalno počela, te su sa njom došli i romantični zalasci, masovna posećenost morskih horizonata koji svojim talasima dozivaju letnje avanture kao i vreli pesak. Shvatili smo da dominantna kolor paleta ove sezone u svoj fokust stavlja korale, rafija trenduje uz torbe za plažu a čipkane suknje odišu elegancijom. Međutim, pored svih ovih trendi komada, činjenica je da imperativ galmuroznog leta, koje je stilski na mestu, čine šeširi.

Oni predstavljaju aksesoar koji znatno doprinosi svakoj odevnoj kombinaciji, čini je elegantnijom i svedenijom predstavljajući eye-catching komponentu vaše modne kompozicije. Godinama, našu prvu pomisao na šešire vredne pomena predstavlja domaći brend Lovers. A ovog puta, obožavana etiketa u svoju veličanstvenu modnu igru uvela je šešir od rafije čija su inspiracija bile vanvremenska elegancija i stilske lekcije Audrey Hepburn. Stoga, donosimo sve o novom Lovers Audrey Raffia Hat modelu koji preti da će svojim limitiranim količinama pridobiti epitet IT aksesoara sezone.

Audrey (Lovers) summer is the dress code


Kada govorimo o rafiji, u glavi se odmah nalazi boho stil, leto, kao i temperature koje prelaze trideseti stepen. Odabranom kolor paletom ona doziva bežkaste tonove, koji svojom suštinom podsećaju na vrele peščane plaže do kojih jednva čekamo da stignemo. Rafija je ležerna, ženstevena, romantična ali i odvažna. A ovog puta, ona je sve svoje karte otvorila Audrey Hepburn koja se našla u ulozi glavne inspiracije novog modela domaće etikete.

Njena elegancija svoj narativ integrisala je unutar krojeva Lovers Audrey Raffia Hat modela , koji se nalazi na samom vrhu naše wishlist-e. Serija je limitirana, materijal potpisuje 100% prirodna kategorija a odabrani krojevi vanvremensku eleganciju. Ručna izrada pomenutom aksesoaru donela je posednu sponu s retro sagom, bivajući izrađena po Audrey Hepburn kalupu u radionici u Beogradu. Boju elegantne trake možete individualno izabrati. A njena kolor paleta uključuje crvenu, svetlo roze i puder roze boju. Rafija propušta taman toliko sunca da vam se na licu pojave svetlosne pegice a da budete zaštićeni od letnje vreline, i na najbolji mogući način reprezentujete estetiku holivudske ikone.

Epitome of elegance


Pomenuti šešir svoj pravac selektovao je uz IT kategoriju. Međutim, ovakvo remek-delo je u najmanju ruku i bilo očekivano od domaćeg brenda. Koji već godinama predstavlja našu prvu destinaciju pri odabiru autentičnih šešira. Osnovan od strane Marije Strajnić u svom fokusu ne samo što poseduje graciozne aksesoare, već i jedinstvene kreativne radove. Kao što su izvanredne fotografije, grafički dizajnovi i nacrti.

Lovers već u samom nazivu ističe da je ljubav zapravo ono što je protkalo niti ovog brenda. Uzimajući u obzir long distance odnos koji je na neki način bio inspiracija. Njegovi Ljubavnici, nisu seksualno definisani i zagovaraju romansu bez granica. Koja je kasnije sve svoje emocije protkala u okvire umetničkih dela.

Ne sumnjamo da će se baš Audrey Raffia Hat naći na listi želja mnogih. A mi tvrdimo da je baš on aksesoar koji predstavlja apsolutni staple sezone. Limitirani model dostupan je na oficijalnom sajtu brenda kao i u njihovoj prodavnici u Višnjićevoj 2a.

Foto: Instagram / @lovers.rs

Učitati još
Zatvori