She said yes – influenserka Lison Sebellin se verila sa svojim dugogodišnjim dečkom
She said yes – influenserka Lison Sebellin se verila sa svojim dugogodišnjim dečkom

She said yes – influenserka Lison Sebellin se verila sa svojim dugogodišnjim dečkom

She said yes

Lison Sebellin se verila sa svojim dugogodišnjim dečkom. Pod velom misterije. Ovu sintagmu slobodno možemo da iskoristimo, s obzirom na to da o (sada već) vereniku influenserke Lison Sebellin znamo vrlo malo. Imamo informaciju da su već dugo zajedno, da je podržava u svakom njenom poduhvatu i da joj čini Instagram feed jako estetičnim. A to je, naravno, i više nego dovoljno. Naime, uzbudljive vesti su stigle iz sveta ljubavi i mode – Lison Sebellin said yes. Na svom Instagram nalogu je objavila srećne vesti uz opis: YES. my forever 🤍. 

Posle inicijalne objave veridbe, usledilo je dosta fotki i video zapisa u kojima je prikazan classic prsten od belog zlata sa dijamantom okruženim cirkonima i najvažnije – nasmejano lice poznate influenserke.

/ @lisonseb /

Poznata influenserka, osnivačica brenda Seliijan poreklom je iz Nice i trenutno živi u Los Anđelesu u Kaliforniji. Ima ogroman broj pratilaca i njen Instagram zapravo predstavlja go-to-profil kada se zaželimo ideja za estetične fotke. Svojim feed-om neguje kalifornijsku estetiku. Fotografije prepoznatljivih palmica, Venice Beach, Sunset Boulevard – svi su našli svoje mesto, idealno usklađeni.

SELIIJAN 

Seliijan je bredn koji je influenserka pokrenula nekog tragičnog dešavanja u svojoj porodici. Naime, 16. januara 2022. godine preminula je baka Lison Sebellin. Inspirisana stilom i oblačenjem svoje bake, influenserka je odlučila da održi sećanje na voljenog člana porodice najbolje što ume. U to ime rodio se Seliijan brend koji izražava francuski chic i eleganciju. Jednostavna, ali i timeless, garderoba koja pristaje svim telima i uzrastima.

  you didn’t know, but now you know, this brand is dedicated to her, Seliijan is her

Učitati još
Zatvori