La nuit sera Rouje: Nova kapsula kolekcija najpoznatije Parižanke je tu i želimo sve
La nuit sera Rouje: Nova kapsula kolekcija najpoznatije Parižanke je tu i želimo sve

La nuit sera Rouje: Nova kapsula kolekcija najpoznatije Parižanke je tu i želimo sve

Jeanne Damas, it Parižanku koja diktira modne trendove kako na pariskoj tako i svetskoj sceni pratimo još otkako je bila Dior ambasadorka pre osnivanja sopstvenog brenda Rouje. Još tada se mogla naslutiti njena stilska individualnost i drugačiji modni izraz koji ne prati već diktira trendove. Od samog pokretanja sopstvenog brenda 2016. pa sve do danas, Jeanne je ostala dosledna svojim prepoznatljivim modnim kodeksima. To podrazumeva – cvetni & animal print, real leather, suknje i haljine tipičnog french kroja i naravno ruž Rouje.

Uprkos doslednosti koja ponekad donosi iste modele samo u drugim bojama, uvek sa nestrpljenjem iščekujemo njen novi launch. Pre svega, zato što svaku novu kolekciju najčešće prati i produkcijski sjajna kampanja, pa je vizuelni doživljaj kompletan. Koliko god se držala proverene estetike, uvek joj polazi za rukom da probudi u nama želju za svakim komadom. Isti, veoma subjektivan, osećaj imamo i sada kada je najavila da pažljivo pročitamo with a French accent caption ispod njene Instagram objave gde najavljuje holiday kapsula kolekciju, La nuit sera Rouje.

In Your Holiday Wardrobe

…sintagma je kojom brend najavljuje velvet on your mouth, a sensual dress, shiny shoes, midnight coming, a little Rouje & Voila filozofiju unutar nove kapsula kolekcije čije komade dodajemo na praznični wishlist. Osim odevnih komada u prepoznatljivom cvetnom printu u okviru praznične kolekcije stižu i novi statement komadi nakita, u zlatnoj boji, podrazumeva se. A tu je i kultni model čizama do članka ovog puta u lak verziji, koji dolaze u kompletu sa torbom.

All that glitters

Holiday essentials ovog puta dolaze upakovani u prepoznatljivu Rouje crvenu etiketu / big size cvetnu kesu / cvetni ceger. I donose nam winter modne favorite koji nas mame u Pariz. A dok ne kupimo kartu, ostajemo u ovom izuzetnom virtuelnom shopping iskustvu omađijani svim tim blještavim sjajem koji nova kolekcija donosi.

Paleta boja poslednje kolekcije se piše u svetloroze tonovima koji se idealno match-uju sa sivom, kao i tamnoljubičastim akcentima. Dok bazično crni komadi netipično za ovaj brend uzimaju primat. Modnu kolekciju prati i nova praznična beauty kolekcija sa potpisom Les Filles en Rouje.

Journal favoriti iz nove kolekcije

INES haljina
ANAIDE haljina
GLORIE suknja
lana haljina
FRANCESCA sandale
DORIA čizme
OUT DANCING set
Učitati još
Zatvori