La nuit sera Rouje: Nova kapsula kolekcija najpoznatije Parižanke je tu i želimo sve
La nuit sera Rouje: Nova kapsula kolekcija najpoznatije Parižanke je tu i želimo sve

La nuit sera Rouje: Nova kapsula kolekcija najpoznatije Parižanke je tu i želimo sve

Jeanne Damas, it Parižanku koja diktira modne trendove kako na pariskoj tako i svetskoj sceni pratimo još otkako je bila Dior ambasadorka pre osnivanja sopstvenog brenda Rouje. Još tada se mogla naslutiti njena stilska individualnost i drugačiji modni izraz koji ne prati već diktira trendove. Od samog pokretanja sopstvenog brenda 2016. pa sve do danas, Jeanne je ostala dosledna svojim prepoznatljivim modnim kodeksima. To podrazumeva – cvetni & animal print, real leather, suknje i haljine tipičnog french kroja i naravno ruž Rouje.

Uprkos doslednosti koja ponekad donosi iste modele samo u drugim bojama, uvek sa nestrpljenjem iščekujemo njen novi launch. Pre svega, zato što svaku novu kolekciju najčešće prati i produkcijski sjajna kampanja, pa je vizuelni doživljaj kompletan. Koliko god se držala proverene estetike, uvek joj polazi za rukom da probudi u nama želju za svakim komadom. Isti, veoma subjektivan, osećaj imamo i sada kada je najavila da pažljivo pročitamo with a French accent caption ispod njene Instagram objave gde najavljuje holiday kapsula kolekciju, La nuit sera Rouje.

In Your Holiday Wardrobe

…sintagma je kojom brend najavljuje velvet on your mouth, a sensual dress, shiny shoes, midnight coming, a little Rouje & Voila filozofiju unutar nove kapsula kolekcije čije komade dodajemo na praznični wishlist. Osim odevnih komada u prepoznatljivom cvetnom printu u okviru praznične kolekcije stižu i novi statement komadi nakita, u zlatnoj boji, podrazumeva se. A tu je i kultni model čizama do članka ovog puta u lak verziji, koji dolaze u kompletu sa torbom.

All that glitters

Holiday essentials ovog puta dolaze upakovani u prepoznatljivu Rouje crvenu etiketu / big size cvetnu kesu / cvetni ceger. I donose nam winter modne favorite koji nas mame u Pariz. A dok ne kupimo kartu, ostajemo u ovom izuzetnom virtuelnom shopping iskustvu omađijani svim tim blještavim sjajem koji nova kolekcija donosi.

Paleta boja poslednje kolekcije se piše u svetloroze tonovima koji se idealno match-uju sa sivom, kao i tamnoljubičastim akcentima. Dok bazično crni komadi netipično za ovaj brend uzimaju primat. Modnu kolekciju prati i nova praznična beauty kolekcija sa potpisom Les Filles en Rouje.

Journal favoriti iz nove kolekcije

Učitati još
Zatvori