Šta je Julia Fox nosila ispod kožnog trenča? Ništa, logično
Šta je Julia Fox nosila ispod kožnog trenča? Ništa, logično

Šta je Julia Fox nosila ispod kožnog
trenča? Ništa, logično

Kada su se pojavile prve fotografije na kojima su Julia Fox i Kanye West smešteni u hotelskoj sobi dok scenario naglašava njegovu nemogućnost da se u javnosti pojavljuje sa devojkom koja ne razume načela (visoke) mode, bili smo prilično sigurni da ćemo u narednom periodu svedočiti rebrending-u Julie Fox. Na snimanju koje potpisuje Onda, vizuelno je prikazano sve ono što je Kanye učinio i sa garderoberom Kim Kardashian, a analizirajući projekat iz perspektive sadašnjeg trenutka, ni Julia Fox se više nikada nije vratila nekadašnjem stilu. Bilo kako bilo, američka glumica italijanskog porekla postala je deo „najfinijeg“ modnog miljea u ne tako „finim“ kombinacijama.

A šta je Julia Fox učinila ovog puta? Na Pretty Little Thing reviji u realizaciji Naomi Campbell pojavila se nikada obučenija – u crnom kožnom trenču.

Julia Fox

Don’t get it twisted

Stilistkinja Briana Andalore na kratko je zavarala javnost. Naime, Julia Fox nosila je full length kožni trenč kaput iz kolekcije Naomi Campbell za Pretty Little Thing, ali… Ali, ispod njega nije nosila ništa. Tačnije, nosila je nešto što bismo definisali kao bodi sa lancima koji prekrivaju samo ono što moraju. Ekstravagantnost više nije dovoljno snažna reč kojom bismo opisali američku glumicu.

Weird beauty by Julia Fox

Prošlogodišnji messy makeup najavio je radikalnu revoluciju unutar beauty industrije, a Julia je svojim ekscentričnim look-ovima u potpunosti nametnula negodovanje dosadašnjih konvencionalnih standarda lepote. Osim što je svojim silver hair izgledom u fokus stavila negativne posledice anti-aging pokreta, njena buntovnička makeup rutina ističe alien vibes i  trashy girls estetiku.

And we are her for it.

Foto: Profimedia, Instagram

Učitati još
Zatvori