Šta influenserke nose za Paris Haute Couture?
Šta influenserke nose za Paris Haute Couture?

Šta influenserke nose za
Paris Haute Couture?

Nedelja visoke mode u Parizu uveliko traje: Zendaya i Rihanna bile su zvezde prvih redova Schiaparelli i Dior revija, naša manekenka Nikolina Vrekić ostvarila je svoj san i šetala Chanel, a nekako smo skroz zapostavili nekadašnje vesnice trendova – modne influenserke.

I one su tu, ali čini nam se ove godine u drugom planu. Da li se influens scena polako raspršava i njen validitet postaje sekundaran – vreme će pokazati. Do tada, hajde da vidimo šta su nosile.

Leonie Hanne

Jedna od najpraćenijih evropskih modnih influenserki, Leonie Hanne, stigla je u Pariz, u svoj drugi dom / Plaza Athenee. Čini nam se da Leonie uvek ide over the top sa autfitima, a pogotovo za Couture Week. Ona obožava da nosi glam izdanja, te je često možemo videti na događajima koji zahtevaju ovakav dress code.

Leonie je za potrebe Schiaparelli revije nosila total look ove modne kuće, a ponela je i kreacije iza kojih stoje Stephane Rolland i Georges Hobeika. Too glam to give a damn. 

Xenia Adonts

I Xenia je poreklom iz Nemačke, a već duže vreme sa svojim partnerom živi i radi u Njujorku. Ona je tokom Nedelje visoke mode u Parizu (za sada) posetila dve eminentne revije – Schiaparelli i Chanel. Oba puta je, logično, ponela head to toe kreacije ovih modnih kuća.

Xenia je jedna od retkih komercijalnih influenserki koja je ove godine primila pozivnicu za Chanel, kako se njihov marketing sada fokusira mahom na celebrity endorsere. Čak je i reviju otvorila glumica i zvezda novog Chanel reklamnog spota – Margaret Qualley.

Paris Haute couture
Xenia Adonts nosi Schiaparelli

Caroline Daur

Još jedna nemačka blogerka stare garde, pre nastanka Tik Tok-a i ostalih social media senzacija, definitivno je Caroline Daur. I ona je, kao i njene dve koleginice, bila u prvom redu Schiaparelli revije za čije potrebe je ponela i njihov autfit.

Paris Haute Couture ne bi bio to što jeste bez Dior revije, na koju je Caroline stigla u matching setu i trench mantilu u bež boji i poručila nam – Dior saddle bag is here to stay.

Učitati još
Zatvori