Otkrivamo zašto je Harry Styles dolazio 3 sata ranije na set filma Don’t worry darling
Otkrivamo zašto je Harry Styles dolazio 3 sata ranije na set filma Don’t worry darling

Otkrivamo zašto je Harry Styles dolazio 3 sata ranije na set filma Don’t worry darling

Bliži nam se ekskluzivna premijera filma Don’t Worry Darling za koju smo pisali da treba da se desi na Filmskom festivalu u Veneciji početkom septembra. Dok odbrojavamo dane do zvanične svetske premijere koja se dešava 23. septembra, otkrivamo neke zanimljivosti sa seta ovog psihološkog trilera u kojem glavnu ulogu igra Harry Styles.

harry styles don't worry darling
Harry Styles i Florence Pugh u filmu Don't worry darling

Snimanje filma dešavalo se u jeku pandemije, tako da su uslovi bili poprilično otežani. Harry Styles glumi uspešnog muškarca koji radi u glamuroznoj kompaniji i deo je utopijske zajednice. Radnja se odvija pedesetih godina, prošlog veka. U nekim intimnijim scenama, kako to obično biva, pevač ne nosi majicu, a u trailer-u ne vidimo nijednu njegovu tetovažu. Dakle, sve tetovaže su prekrivene, a više o tome rekao je zvanični šminker sa seta – Jason Collins.

Naime, Harry ima oko 60-ak tetovaža na svom telu i sve su poprilično na vidljivim mestima. Sam proces prikrivanja tetovaža na dnevnom nivou, trajao je u proseku oko 3 sata. Šminker je prvo na svakoj tetovaži radio kolor korekciju crvenim pigmentom, pa tek preko toga full coverage ten.

Harry je imao sličan problem na snimanju za film Dunkirk, reditelja Christopher Nolan-a. Za magazin Variety  je 2020. godine izjavio da je maskiranje tetovaža zarad filmske uloge jedini momenat kada preispituje svoju odluku da ih ima u tolikom broju. Ostalim danima je, kako je rekao, sasvim ok sa njihovim postojanjem.

Foto: Profimedia ; Instagram

Učitati još
Zatvori