Elsa Hosk pokreće svoj modni brend
Elsa Hosk pokreće svoj modni brend

Elsa Hosk pokreće svoj modni brend

Poput brojnih cool devojaka današnjice, poznata švedska manekenka Elsa Hosk svojim casual izdanjima predstavlja veliku modnu inspiraciju. Švedska publika je upoznala Elsu 2012. godine kao jednu od finalistkinja reality show-a Sweden’s Next Top Model. Elsa je na takmičenju pobedila, a nedugo nakon toga videli smo je na pisti čuvene Victoria’s Secret revije.

Elsa je, osim uspešne karijere, izgradila i status modne trendseterke, a sa pratiocima sve više deli i kontent enterijera. Prepoznatljiva je po specifičnom uklapanju garderobe, i svaki stil ume da iznese na njoj svojstven način.

Njen način oblačenja je miks uticaja skandinavske mode i aktuelnih modnih trendova. Elsa Hosk na svom Instagram profilu redovno deli fotografije svojih autfita, a od skoro nam je srce ukrala njena plavookosa ćerka koju oblači genijalno.

Helsa

Nako kratkog izleta u beauty vode, sa mini kolekcijama rumenila i lakova za nokte, prelazi u modnu industriju. Proslavljena manekenka pridružila se nekolicini poznatih osoba koju su se odlučile oprobati u stvaranju svog modnog brenda.

Ona je iskoristila svoje iskustvo u modi, i kreativnost usmerila ka stvaranju autentične modne priče. Na svom Instagramu objavila je mali sneak peak, a njena linija garderobe uskoro bi trebala da se pojavi na tržištu, tačnije u septembru ove godine. Ako želite prvi da vidite kolekciju, zapratite profil njenog modnog brenda HELSA.

Podršku u komentarima iskazali su joj mnogi, a među njima su Hailey Bieber i Gigi Hadid. Podsetimo, Gigi takođe trenutno radi na svom prvom modnom brendu koji će se fokusirati na knitwear komade koje jedva čekamo da vidimo na streetstyle fotkama ove jeseni.

Foto: Instagram

članak preuzet sa Journal.hr

Učitati još
Zatvori