Devon Aoki je najnovije lice brenda Acne Studios
Devon Aoki je najnovije lice brenda Acne Studios

Devon Aoki je najnovije lice
brenda Acne Studios

Acne Studios je predstavio najnoviju kampanju za proleće/leto ’23, a ujedno i novo celebrity lice brenda. Nakon Rosalíe, koja je bila lice jesenje kampanje, stiže još jedna modna legenda u postavi ovog švedskog brenda. Niko drugi do knjiškog primera ultimativne y2k estetike, Devon Aoki.

Devon Aoki x Acne Studios

Legendarni model i modna ikona 2000ih godina, Devon Aoki, našla se ispred kamere holandskog fotografa Carlijna Jacobsa. Kampanju koja uključuje neke od najupečatljivijih izgleda Acne Studios SS23 kolekcije stilizovao je Leopolda Duchemin. Devon obučena u nežne, svilene komade koji ubedljivo čine dominantne motive kolekcije, pozira u roze satenskoj posteljini koja je takođe imala svoje prethodno pojavljivanje na samoj reviji.

Ova kampanja predstavlja nagli obrt za Acne Studios koji je kao lice prethodne kampanje podrazumevao motomami lično, Rosalíu, u kampanji koja vizuelno čini gotovo polarnu suprotnost najskorijoj. Nasuprot oštrijoj i subverzivnijoj kampanji koju je oživela španska pevačica, Aoki se našla u ulozi sofisticirane muze u idiličnoj viziji ovog švedskog brenda.

Foto: Instagram (@acnestudios)

Učitati još
Zatvori