Claudia Schiffer & Versace do it again: Nova Versace SS24 kampanja vraća nas u 90-te 
Claudia Schiffer & Versace do it again: Nova Versace SS24 kampanja vraća nas u 90-te 

Claudia Schiffer & Versace do it again: Nova Versace SS24 kampanja vraća nas u 90-te 

Nakon što je u septembru prošle godine Claudia Schiffer zatvorila Versace reviju na Nedelji mode u Milanu, a potom se pojavila u Versace haljini iz SS24 kolekcije na premijeri filma Argylle u kom je njena mačka Chip ostvarila zapaženu ulogu, mogli smo da naslutimo da će se nemački top model i Versace superstar ponovo naći u Versace promo kampanji. Ovo je ujedno i deveta po redu kampanja u kojoj su Claudia Schiffer i italijanska modna kuća Versace sarađuju. Svaka do sada je bila kulta i ostavila neizbrisiv trag u modnoj istoriji. Pa tako verujem da će i ova kampanja brzo steći ikonični status kao njene prethodnice.

Claudia Schiffer & Versace go way back

Istorija poveznice nemačkog supermodela i Versace superstara Claudije Schiffer i italijanske modne kuće koju je u to vreme predvodio osnivač Gianni Versace seže u daleku prošlost 90-ih godina kada je ova modna kuća redefinisala pojam mode na svetskom nivou. Brojne Versace kampanje, modna snimanja za kultne magazine, kao i revije ostale su upamćene zahvaljujući Claudiji Schiffer. Saradnja se nastavila, te danas, tri decenije kasnije, Claudia Schiffer predvodi Versace kampanju za proleće/leto 2024.

Pored Claudije Schiffer u kampanji možemo videti i francuskog modela i glumicu Loli Bahia, danskog modela Monu Tougaard i glumca Fernanda Lindez, a Donatella Versace je na svom instagram nalogu podelila je behind the scenes sa snimanja nove kampanje uz opis: Always the best time on set with my Versace superstars.

Povratak kultne Medusa torbe

Kolekcija SS24 donosi interpretaciju kultne Medusa torbe koja se prvi put pojavila 1995. godine. Baš kao i njena prethodnica, izrađena je od luksuszne kože uz prepoznatljivu kopču u boji zlata. Dolazi u dva različita oblika i tri dimenzije. Takođe dolazi u varijaciji od glatke ili kroko kože. Kada je reč o paleti boja, prostire se od bele, bež, bebi plave, bebi roze, preko sive, burgundi, pa sve do crne.

Učitati još
Zatvori