Claudia Schiffer i njena mačka Chip bile su zvezde crvenog tepiha na premijeri filma “Argylle”
Claudia Schiffer i njena mačka Chip bile su zvezde crvenog tepiha na premijeri filma “Argylle”

Claudia Schiffer i njena mačka Chip bile su zvezde crvenog tepiha na premijeri filma “Argylle”

Ovo nije još jedan klasičan tekst o ocenjivanju red carpet autfita – ovo je omaž svim kućnim ljubimcima (i nepo ljubimcima) sveta.

Naime, jedan od najpopularnijih supermodela devedesetih Claudia Schiffer prošle nedelje došla je na premijeru filma “Argylle” sa svojom mačkom, koja je ostvarila zapaženu ulogu u filmu čiji je reditelj upravo manekenkin muž. Stay with us for more cat and movie news.

Nepo cat chronicles

Chip je mačka čiji su vlasnici Claudia Schiffer i njen muž, britanski reditelj Matthew Vaughn. Chip je nepo pet, ali i zvezda novog filma “Argylle” koji kreće sa prikazivanjem u bioskopima drugog februara (ako nam ne verujete, pogledajte promo poster).

Spletom gorenavedenih okolnosti Chip je prisustvovao globalnoj premijeri filma, i to u rancu koji je imao matching print kao i Versace haljina Claudie Schiffer (a da biznis priča bude još smislenija – limitirani broj ovih rančeva se nakon premijere našao u slobodnoj prodaji). On izgleda potpuno relaksirano na svim fotografijama i snimcima tako da – pre nego što iko krene da osuđuje navodnu eksploataciju životinja neka zastane i pregleda sav video materijal jer – Chip is having the time of his life.

Chip, naravno, ima svoj zaseban IG profil, na kojem možemo videti slike iz njegovog privatnog života, gostovanja po emisijama i naravno – selfije sa Dua Lipom!

Claudia Schiffer

Argylle – a must watch

Glavna zvezda filma (pored Chipa) je glumac Henry Cavill (za kojeg se šuškalo da je možda potencijalni novi James Bond), a pored njega uloge su ostvarili i Samuel L. Jackson, Dua Lipa i John Cena.

Film je o tajnim agentima koji su na određenoj misiji, a Chip je tu da im pomogne u avanturama kroz koje prolaze. Kao što smo rekli na početku teksta ovo ostvarenje stiže u bioskope drugog februara – proverite da li je vaš lokalni bioskop pet friendly.

Foto: Argylle Movie promo / Instagram / @claudiaachiffer / @chipthecat

Učitati još
Zatvori