Camila Coelho: Porodila se jedna od najpoznatijih influenserki na svetu
Camila Coelho: Porodila se jedna od najpoznatijih influenserki na svetu

Camila Coelho: Porodila se jedna od
najpoznatijih influenserki na svetu

Ako nas redovno pratite, sigurno vam nije promakao tekst o blogerskom baby boom-u. Naime, tu smo pisali o našim omiljenim influenserkama koje su pred porodjajem, ili su se nedavno porodile. Medju njima je i Camila Coelho, devojka koja ima 10 miliona pratilaca širom sveta. Ona je sa njima delila skoro ceo period trudnoće, otkrivanje pola bebe, a sada i ekskluzivne slike iz porodilišta.

Kai Coelho

Camila se porodila 5. avgusta, i na svet donela zdravog dečaka koji je dobio ime Kai. Pored svih izazova sa kojima se trudnice nose, ona je morala da bude dodatno oprezna. Njoj je u ranoj mladosti dijagnostifikovana epilepsija, pa je to nosilo dodatne rizike u trudnoći.

Za magazin Elle izjavila je da je bila dosta uplašena prva tri meseca, ali da je malo odahnula kada su došli prvi rezultati prenatalnih testova. Takodje, nije se bojala činjenice da se njeno telo menja, već kaže da je uživala u celom procesu trudnoće.

Samo par dana pred porodjaj, Camila je sa pratiocima podelila enterijer sobe koji je napravila za svog sina. Pored divno dekorisanog enterijera, na slikama vidimo i neke mini modne komade. Sigurni smo da će Kai biti jedna od najbolje obučenih beba! Do tada, uživajte u njegovim prvim slikama.

Camila Coelho baby
Camila Coelho baby
Camila Coelho Baby Kai
Camila Coelho Baby Kai
Camila Coelho baby Kai
Camila Coelho Baby Kai

Foto: Instagram.com; Marcio Amaral

Učitati još
Zatvori