Blogerski baby boom: Ko su naše omiljene moms & moms to be?
Blogerski baby boom: Ko su naše omiljene moms & moms to be?

Blogerski baby boom: Ko su naše
omiljene moms & moms to be?

Svetsku influens scenu zahvatio je pravi baby boom. Čini nam se da su sve naše omiljene blogerke trudne, ili su se skoro porodile. Velika većina njih je otvoreno pričala da je imala problem da zatrudni. Gledajući iz tog ugla, takva vrsta otvorenosti jeste dobra strana društvenih mreža. Nailazimo na relatable momenat da i poznate žene, za koje nam se nekad čini da imaju sve, često prolaze kroz težak period. Srećom sve su priče dobile happy end, a mi fanatično pratimo njihove trudničke dane (da se ne lažemo, i autfite). Ne znamo da li je Rihanna bila inicijalna kapisla stylish trudnoće, ali zasigurno je setovala standarde. Da li već imate omiljenu trudnicu iz sveta influensa?

Camilla Coelho

Ovu devojku prati skoro 10 miliona ljudi i vrlo je uticajna na social media platformama. Camilla Coelho je skoro deceniju sa istim partnerom i otvoreno je rekla da su dugo želeli dete. Od trenutka kada je otkrila trudnoću, njen instagram preplavile su slike koje su pravi mali inspo za sve trudnice. Ono što Camilla želi da nam poruči je: trudnoća i promene tela su pravi modni izazov koji ona hendluje sjajno. Ne odustaje od putovanja i ludački cool autfita, naprotiv. Iako je prošle godine imala problema sa zdravljem i štitnom žlezdom, sigurno ima odobrenje lekara da bude aktivna trudnica i nekako se vidi da uživa u tome.

Negin Mirsalehi

Negin je, kao Camilla, preko 10 godina u vezi sa svojim partnerom koji joj je deceniju unazad najveća podrška i oslonac. Zbog prirode posla, dosta je putovala i bila aktivna, ali u poslednje vreme rešila je da smanji influens posao i fokusira se na svoj brend, Gisou. Otvorila je firmu, sredila kancelarije i primirila se u Amsterdamu. Posao blogera nije nimalo lak, konstantna putovanja znače visok stepen umora, stresa i nemogućnost uživanja u spontanosti svakodnevnog života. Ona se nedavno porodila, nastavlja da se bavi svojom kompanijom i uživa u stvaranju porodičnog života na jednoj adresi.

Jedna od najpoznatijih beauty influenserki, Desi Perkins, otvoreno je pričala o poteškoćama na putu do trudnoće. Ona i njen partner snimali su za njen you tube kanal ceo proces vantelesne oplodnje. Kada je konačno podelila vesti da je tadašnji poslednji pokušaj bio uspešan, njeni foloveri su danima slali reči podrške i oduševljenja. Ona je pre dve godine rodila zdravog dečaka, a sada je na pragu drugog porodjaja (čuda se dešavaju, zar ne?). Baby boom na kvadrat. Medjutim, poslednjih par nedelja druge trudnoće Desi mora da miruje jer su se stvari malo iskomplikovale, ali lekari to drže pod kontrolom i njen porodjaj je veoma blizu. Ovog puta nosi devojčicu.

Foto: Instagram.com

Učitati još
Zatvori