ME vs ME: Šta se krije iza misterioznog naziva nove kolekcije brenda Bleyzer?
ME vs ME: Šta se krije iza misterioznog naziva nove kolekcije brenda Bleyzer?

ME vs ME: Šta se krije iza misterioznog
naziva nove kolekcije brenda Bleyzer?

Jedan od glavnih zadataka savremene mode jeste potreba da ona izađe iz zone komfora, te da istovremeno pomera svoje vanvremenske granice. Prelazni periodi i smena godišnjih doba idealno su vreme za to, a kroz nove kolekcije različitih dizajnera dolazimo do zaključka da različiti brendovi osnovnu funkciju mode ostvaruju na brojne načine.

Tako se u fokusu brenda Bleyzer i njegove nove kolekcije ME vs ME ovaj put našla senzualnost kao stav slobode i samopouzdanja, a modeli haljina iz kolekcije za proleće / leto 2024. godine upućuju poziv svakoj ženi da se suoči sa izazovima na putu do onoga što želi da ostvari.

Bleyzer SS 240683
ME vs ME / BLEYZER / SPRING & SUMMER 24

ME vs ME – priča o životu i autentičnim ženama

Svojom novom kolekcijom za prolećnu i letnju sezonu, brend Bleyzer i novi odevni komadi donose priču o jedinstvenim ženama koje, između ostalog, snagu crpe iz odevnih kombinacija dizajniranih za svakodnevnu eleganciju.

Dizajnerka Bleyzera Daniela Draganov kaže da jako dobro poznaje ženu za koju kreira. To je rezultat činjenice da upoznaje klijentkinje koje nose Bleyzer modele. Takođe, odabirom materijala različitih dezena i širenjem palete boja, ona je proširila svoj dizajnerski komfor.

Bleyzer SS 240911
ME vs ME / BLEYZER / SPRING & SUMMER 24

Koje novine donosi ME vs ME kolekcija?

Bleyzer je brend koji se konstantno širi, ali isto tako zadržava temelje. Samim tim, on je ostao odan jednobojnim odelima kojima se spajaju elementi muške i ženske odeće. Takođe, odela su komadi kojima se najviše oslobađa modni stil žene.

Naše klijentkinje su naše muze. Njihov uticaj nastavlja da odjekuje, jer svojim jedinstvenim stilom služe kao inspiracija za brend. Pomažemo im da izraze sopstveni osećaj za stil i prigrle eleganciju povezanu sa domaćom modom.

Ipak, nova Paris haljina odiše samopouzdanjem uz avangardni izgled, a odlikuje se oštrim krojem Bleyzera i smelim dodacima. Takođe, ovaj brend je prvi put predstavio duge bomber jakne koje su jedna od najboljih investicija za prelazne periode. Pored toga, novi model kombinezona od viskoze osmišljen je da zadovolji izazove najzahtevnijih dnevnih potreba – od poslovnih do casual prilika.

Bleyzer SS 241435
ME vs ME / BLEYZER / SPRING & SUMMER 24

Foto: Bleyzer / Instagram @jevremova25

Učitati još
Zatvori