Blake Lively i Ryan Reynolds čekaju četvrto dete
Blake Lively i Ryan Reynolds čekaju četvrto dete

Blake Lively i Ryan Reynolds
čekaju četvrto dete

And just like that…

Jedan on najskladnijih i najomiljenijih holivudskih parova, Blake Lively i Ryan Reynolds čekaju četvrto dete. Vest je završila u medijima kada se Blake, sasvim spontano, pojavila na Forbsovom godišnjem dogadjaju koji slavi najmoćnije žene sveta.

Blake & Ryan imaju već troje dece zajedno, starosti dve, pet i sedam godina. Pored glume, Blake Lively jako dobro pliva kroz gastro vode i često uživa u kuvanju, kao i pravljenju raznog testa i peciva. To joj je hobi, to je smiruje i podstiče njenu kreativnost i želju za stvaranjem. Povodom trudnoće je dala izjavu o ljubavi prema stvaranju koja glasi:

„Ja jednostavno volim da stvaram. Bez obzira da li se to stvaranje dešava kroz kuvanje, storytelling, biznis ili radjanje dece, jednostavno stvaranje kao takvo me ispunjava.“

Za razliku od mnogih holivudskih zvezdi, Blake ima jako zdrav pristup prema životu, a njen smisao za humor je ono što joj održava dobar duh. Pored glume, kuvanja, humanitarnog rada i brige o deci – Blake je pokrenula još jedan biznis u okviru beverage industrije. Osnovala je brend Betty Buzz, u čije je istraživanje uložila preko skoro 3 godine.

Šta je Betty Buzz?

Beverage brend Betty Buzz, koji je osnovan od strane Blake Lively, proizvodi gazirana bezalkoholna pića koja su savršen miks uz alkohol ali se mogu piti i solo. Dolaze u 5 ukusa:

  • Meyer Lemon Club Soda
  • Sparkling Grapefruit
  • Tonic Water
  • Ginger Beer
  • Sparkling Lemon Lime

Nedavno je izbacila super sladak i smešan promo video koji tematski flertuje sa astrologijom i objašnjava kako njen horoskopski znak utiče na njen posao i brend. Uz baš taj video nastavljamo slavlje sezone devica, koje su zvezde naših članaka poslednja 24 sata. Virgo’s Grove all over the place!

Foto: Profimedia; Instagram

Učitati još
Zatvori