Beyoncé nastupila prvi put nakon dve godine
Beyoncé nastupila prvi put nakon dve godine

Beyoncé nastupila prvi put
nakon dve godine

Nakon poslednjeg nastupa koji smo imali prilike da vidimo 2021. godine, Beyoncé se vratila na scenu. Tokom vikenda, ova svetska zvezda nastupila je u hotelu Atlantis the Royal u Dubaiju.

Događaj su iz publike pratile brojne svetske zvezde iz sveta mode i muzike, poput Kendall Jenner i njene sestre Khloe Kardashian, Halle Bailey. U publici našao se i suprug Beyoncé, Jay-Z zajedno sa njihovim blizancima.

Kako je ovo bio prvi nastup nakon veoma duge pauze, video snimci sa događaja počeli su da kruže mrežama. Fanovi su imali prilike ponovo da vide svoju omiljenu muzičku zvezdu na delu i u starom elementu na koji su navikli.

U medijima se spekuliše i o visokom honoraru koji je Beyoncé dobila za svoj nastup u prestižnom hotelu, a mi se nadamo da to nije jedini razlog zbog kog se vratila na scenu.

Još jedna interesantna činjenica vezana za kratak povratak Beyoncé na scenu, jeste to da joj se tokom nastupa pridružila i njena prvorođena ćerka Blue Ivy tokom izvođenja pesme Brown skin girl.

Beyoncé je pre izvođenja numere sa ćerkom pozvala sve ljubitelje „žena tamne kože“ da pevaju zajedno sa njima, a ceo nastup pratio je ženski hor. Pesma Brown skin girl kreirana je za potrebe Disney filma Kralj lavova: Poklon.

Podsetimo, Beyoncé je krajem jula 2022. objavila i svoj album Renaissance. Međutim na nastupu koji je održan u Dubaiju nije otpevala ni jendu pesmu sa svog novog albuma. Po rečima američkih medija, publika nije ostala uskraćena za neke od njenih najvećih hitova. Kako saznajemo ukupan broj pesama koji je ova muzička zvezda izvela tokom večeri je devetnaest.

Fanovi na društvenim mrežama neiscrpno dele nastup ove muzičke zvezde, te se može osetiti koliko su željni nastupa pogotovo nakon izdavanja novog albuma Renaissance. Da li je Dubai uspeo da podseti Beyoncé koliko je voljena od strane svoje publike i koliko nedostaje javnoj muzičkoj sceni, ostaje nam da se nadamo.

Nakon novog albuma koji je izašao sada već pre pola godine, Beyoncé još uvek nije ništa konkretno učinila povodom njegove promocije. Ruku na srce, nije ni morala jer je album sam od sebe našao put do onih koji cene njen višedecenijski rad.

Foto: Instagram embed; Twitter embed.

Učitati još
Zatvori