Nova Bershka radnja u tržnom centru BIG FASHION Kragujevac
Nova Bershka radnja u tržnom centru BIG FASHION Kragujevac

Nova Bershka radnja u tržnom centru
BIG FASHION Kragujevac

Tržni centar BIG FASHION Kragujevac bogatiji je za još jednog zakupca – modna grupacija „Inditex“ otvorila je svoju prvu Bershka prodavnicu u Šumadiji i time započela poslovanje u ovom regionu Srbije. 

Nova prodavnica prostire se na skoro 700 kvadratnih metara i nalazi se u prizemlju tržnog centra BIG FASHION Kragujevac, a svojim raznovrsnim asortimanom dodatno je obogatila ponudu koja je dostupna svim posetiocima tržnog centra.

BIG FASHION KRAGUJEVAC

Moderno i jedinstveno

Bershka je prepoznatljiva po svom zaista atraktivnom asprtimanu odeće, obuće i modnih dodataka koji prate najnovije modne trendove. Kolekcije španskog brenda namenje su mladim autentičnim ljudima čiji stil ospisujemo kao moderan i jedinstvena ujedno je poznat i po kvalitetu svojih proizvoda, kao i trendi dizajnu, što privlači pažnju modnih zaljubljenika širom sveta.

BIG FASHION KRAGUJEVAC

Pored otvaranja prve prodavnice Bershka u Kragujevcu, BIG FASHION nastavlja da širi svoju ponudu i unutar centra kod brendova Fashion Company, kao i N Fashion/N Sport grupacije. Pored novih zakupaca koji će se pridružiti BIG FASHION porodici u Kragujevcu do kraja godine, u toku je i izgradnja novog objekta prekoputa postojećeg tržnog centra, koji će biti proširen za dodatnih 8000 kvadratnih metara. BIG tržni centri osluškuju želje svojih kupaca i nastavljaju da šire ponudu domaćih i svetskih brendova.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori