Stiže još jedna adidas x Sporty & Rich kolekcija
Stiže još jedna adidas x Sporty & Rich kolekcija

Stiže još jedna adidas x Sporty
& Rich kolekcija

Sportski gigant adidas i sportwear brend Sporty & Rich, nakon prve zajedničke  kolekcije, koja je debitovala krajem prošle godine, sjedinili su po drugi put upečatljive vintage elemente i time otpočeli novo poglavlje modne saradnje.

Sporty x adidas Vol2

Estetska osnova nove Sporty & Rich x adidas kolekcije potiče s fudbalskih terena i, sledstveno tome svaki komad odeće oplemenjen je upečatljivim motivima najvažnije sporedne stvari na svetu. Čuvena trostruka adidas traka našla se na redizajniranim fudbalskim dresovima, šortsu i džemperima V izreza – a kao neizostavni deo svakog soccer istorijata, predstavljeni su i potpuno novi modeli (verovatno danas) najpoželjnijih patika – Samba OG

Samba OG

Istorijat Samba modela patika otpočeo je daleke 1949. godine. Isprva dizajnirane da gumenom podlogom olakšaju fudbalski trening na zaleđenim površinama, kroz naredne decenije, a naročito sredinom osamdesetih – adidas Samba patike postale su neizostavni deo ulične kulture. S obzirom na to da se brend Sporty & Rich podstaknut kreativnim pravcem svoje vlasnice Emily Oberg oslanja na bezvremenu estetiku osamdesetih – sasvim je prirodno, što su upravo Samba OG redizajnirani  modeli zauzeli centralno mesto u letnjoj adidas x Sporty & Rich kolekciji. Ukoliko na to dodamo još i činjenicu da su klasične Samba patike rasprodate mesecima unazad, gotovo je sigurno da će potražnja za novim modelima započeti istog trenutka, čim kolekcija bude dostupna. Zato zabeležite 15. jun u svoje podsetnike.

Vlasnica sve cenjenijeg sportwear brenda Emily Oberg, uz adidas, Lacoste i, preostale zvučne saradnje, samim time  nastavlja planetarno da širi ne samo vintage modnu estetiku, već i svoju lifestyle filozofiju sveukupnog blagostanja – koja je po mnogo čemu jedinstvena, ali i dostižna.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori