adidas x Prada lansiraju prvu liniju kopački
adidas x Prada lansiraju prvu liniju kopački

adidas x Prada lansiraju prvu
liniju kopački

Možemo slobodno da kažemo da je fudbal odavno uplivao u vode luksuzne mode i prilično nonšalantno formirao potpuno novu kulturu poimanja sportske opreme. Dior igra za PSG, Off-White za Ac Milan, dok su adidas Football  i Prada krenuli u nešto drugačijem smeru te su kreirali prvu high end liniju kopački. Pitate se ko bi to nosio adidas x Prada patike za fudbal? „Three heroic playlers“, kako kaže i sama najava.

adidas x Prada score a goal

Zaštitna lica kako kolekcije, tako i prve kampanje za luksuznu adidas x Prada liniju kopački su niko drugi do Paulo Dybala, Rafael Leao i Pedri Gonzalez.

U kolekciji se nalaze kopačke redefinisanog izgleda Predator Accuracy, Copa Pure i X Crazyfast modela patika, te predstavljaju savršenu simbiozu ideologije nemačkog sportskog brenda sa luksuznim materijalima i prepoznatljivim Pradinim dizajnima.

FIFA 23 Ultimate Team

Luksuzna linija kopački biće ekskluzivno predstavljena kroz kit za video igricu FIFA 23 Ultimate Team u kojoj će se nalaziti animirana verzija kolekcije u crnoj i beloj boji koji dodatno manifestuju prepoznatljive karakteristike ova dva brenda.

Kopačke će biti dostupne na zvaničnoj adidas aplikaciji od 22. do 25. maja, dok će na Pradinom sajtu moći da se poruče od 25. maja.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori