Ugg čizme napravile su svoj grandiozan povratak još jedne jesenje sezone
Ugg čizme napravile su svoj grandiozan povratak još jedne jesenje sezone

Ugg čizme napravile su svoj grandiozan
povratak još jedne jesenje sezone

Nekad samo udobne čizme popularne u Australiji 70-ih godina namenjene da se nose nakon hladnog kupanja u okeanu, sada – jesenji trend koji se uporno vraća sa više odlučnosti od naših bivših tokom retrogradnog merkura. Da vas obavestimo, sezona za oba je počela. Pogodili ste, Ugg čizme napravile su svoj grandiozan povratak još jedne jesenje sezone. Thanks Miss Bella.

@belzupdates
@arab_bellahadid

Povratak Ugg čizmi: The Sequel 

Od kada su postale globalni fenomen ranih 2000-ih godina, Ugg čizme su stvorile naviku da se vrate gotovo svake godine čim temperatura padne ispod 20°C. Svaki put u malo drugačijem izdanju, ali svaki put podjednako predvidivo. Ako nisu u pitanju one sa mašnicama pozadi, onda su u pitanju one u boji. Ako nije reč ni o njima, onda se svakako radi o nekom drugom modelu, ali bez greške, viđaćemo ih svuda.

Ove sezone, čini nam se da je jedini pravilni način da iznesemo ovu čizmu zapravo njenim kraćim modelom do članka. Kratke Ugg čizme već su uočene na mnogim poznatim ličnostima i društvenim mrežama, a sigurni smo da će se trend samo širiti.

@stylediarry
@kiernanshipka

Are we bored yet? No, we’re not. 

Što se y2k trendova tiče, Ugg čizme su osigurale posebn mesto u našim srcima i jednostavno ne možemo da im se odupremo, ma koliko se pravili da to želimo. Možda možete da kažete da smo basic, možda čak i da smo nemaštoviti, ali ono što sigurno nećete moći da kažete ove jeseni jeste kako nam je hladno.

 

@natwinter_
@natwinter_

Foto. Instagram

Učitati još
Zatvori