Wishlist: Coperni x HEVEN staklena torba
Wishlist: Coperni x HEVEN staklena torba

Wishlist: Coperni x HEVEN staklena torba

Birkin će uvek biti najpopularnija devojka u kraju, ali neminovna smena generacija dovodi do uspostavljanja nekih novih ideologija. Iako modni znalci uveliko kritikuju pretpostavke da će Margaux model brenda The Row zameniti kultni Hermes dizajn, nova era poimanja modnih filozofija naglašava dozu negodovanja takozvane klasike. Shodno tome, na sceni su se pojavile brojne dizajnerske torbe koje su postale ultimativni aksesoati, a na našem radaru našla se i Coperni x HEVEN staklena torba koja predstavlja bajkovitu fuziju dve naizgled nepomirljive dizajnerske mantre.

Wishlis: Coperni x HEVEN Glass Bag

A šta čini onog trenutka kada detektujemo jedinstvene komade? Zapisujemo ih na našu virtuelni listu želja. Kolaboracija Coperni x HEVEN odjeknula je glasnije nego što smo pretpostavljali da će se dogoditi nakon što su ova dva brenda lansirala redizajniranu viziju Swipe modela. Torba čiji dizajn referentnu tačku pronalazi zaista u vizuelnom prikazu swipeu na iPhone telefona, postala je go-to komad brojnih celebrity IT devojaka, te je tako Kylie Jenner ubrzo viđena kako fura i Coperni x HEVEN varijaciju na temu. Ovu torbu ponela je i Doja Cat na crvenom tepihu prošlogodišnje dodele Grammy nagrada.

Glass Bag model debatovao je 2022. godine na reviji modne kuće Coperni, a torbu je nosila niko drugi do Gigi Hadid. Njujorški brend HEVEN prepoznatljiv je po svojim staklenim dizajnima, te je Swipe Bag samo jedan od nizu modela koji su poprimili umetnički dojam. Prilikom izrada prvih kreacija u pomoć osnivačima Breanni BoxPeteru Dupontu pritekao je i Josh Raiffe.

Ono što je zanimljivo jeste funcionalnost torbe koju Breannu i Peter postavljaju kao imperativ. Naime, iako njihova vizuelna manifestacija bespogovorno može da se poredi sa kakvom umetninom, praktičnost torbe nije izostavljena. Reklo bi se da je upravo to mantra kojom se osnivači brenda vode prilikom kreiranja staklenih aksesoara.

Foto: Instagram (@home.in.heven, @shevsee)

Učitati još
Zatvori