Modni izbori Miley Cyrus u spotu za novu numeru „Flowers“
Modni izbori Miley Cyrus u spotu za novu numeru „Flowers“

Modni izbori Miley Cyrus u spotu za novu
numeru „Flowers“

Flowers je ove nedelje uzdrmao sve streaming servise. Novi singl Miley Cyrus pod imenom Flowers je izašao 13. januara i hit je na prvo slušanje. Odmah nam je pažnju privukla YSL zlatna haljina koja se pojavljuje u spotu. Kako je zima imamo dovoljno vremena da razmislimo o tome šta nam još se sve sviđa.

All Black Everything

Oversize crno odelo je klasik. Miley nosi ovaj outfit na golo telo uz cipele na visoku potpeticu. Naramenice su se vratile kao i atletska figura iz devedesetih. Klasici YSL i Armani su uvek siguran izbor. Podseća nas da je s vremena na vreme važno pojednostaviti outfit. Eksperimentisanje sa muškim krojevima, ali zašto ne i komadima je takođe dozvoljeno.

 

 

 

 

 

 

We were gold – vintage raj

Glavni outfit Miley Cyrus u spotu Flowers prati tekst „We were good, we were gold“. Miley osvaja Los Angeles šetajući ulicama, uz 1991 Iconic Yves Saint Laurent Rive Gauche Gold Lamé Hooded Evening Dress sa kapuljačom. Haljina koja je nedavno prodata za 50.000 dolara, otkriva stomak i noge, ali i strast za vintage komadima. Neobilazan detalj su YSL Saint Laurent SL 461 Betty Sunglasses. Da podsetimo, Miley ih  nosi i na naslovnoj slici albuma, kombinovane sa asimetričnim crnim kupaćim kostimom vintage 90s Azzedine Alaia Black Poly Blend Stretch Strappy Backless Bodysuit. Tada je nosila vrtoglave lakovane crne sandalete Paris Texas Linda Black Patent Leather Slingback Heels.

Veš se (ne) vidi?

Pored poklanjanja cveća sebi, tu je i sexy veš. Komade koji se inače ne vide sem u spavaćoj sobi, Miley Cyrus je hrabro ponela na bazen, ne odustajući od statement naočara. Ona u spotu Flowers nosi La Perla Brigitta Black Stretch Leavers Lace Push-Up Bra i La Perla Brigitta Black Stretch Leavers Lace and Tulle Medium Briefs. Pitamo se, da li je veš na bazenu novi modni diktat. Svakako, svedoči o odbacivanju stida i prihvatanju intimnih delova sebe.

 

 

Miley Cyrus Flowers new video new album endless summer vacation
Miley Cyrus najavila je album Endless Summer Vacation za 10. mart 2023 u izdanju Columbia Records

Miley Cyrus: Endless Summer Vacation

Kada su se krajem 2022. godine pojavili plakati sa jednostavnom porukom: New Year, New Miley, nismo znali šta da očekujemo. Danas, posle singla Flowers u osmom studijskom albumu Endless Summer Vacation koji izlazi 10. marta, čekamo inteligentni i zarazni pop, sa daškom osnaživanja žena. Na zvaničnom sajtu moguće je album kupiti u preorderu. Dok album ne izađe, slušamo novogodišnje nastupe Miley sa Dolly Parton ili Fletcher, Flowers na repeat i trailer za Endless Summer Vacation.

Photo: Instagram, Youtube, Columbia Pictures via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Učitati još
Zatvori