Wishlist: Ashi Studio Selene dress
Wishlist: Ashi Studio Selene dress

Wishlist: Ashi Studio Selene dress

Nedelja mode u Parizu je gotova. I dok su all eyes on Maison Marginela reviji i dalje, proglašavajući je jednom od najboljih couture revija i kolekcija u prethodnih petnaest godina, mi smo naše J oči ovog puta upreli na Ashi Studio. S tim što danas ne gledamo defile novih izdanja, ovog puta u fokusu nam je prvi red, odnosno Chloe Lecareux i njena Selene haljina, koja predstavlja naš ovonedeljni  pariski wishlist izbor.

/ @chloelecareux /

Dress code : Casual and comfortable.

Ashi Studio u Parizu pokazao nam je da će se o kreativnoj viziji Mohammed Ashi čiji talenat je očigledno neosporan, a zanat dobro ispečen u Saab i Givenchy studiju, tek pričati. Danas biramo da pričamo o prvom redu prošlonedeljne revije koja je bila jednako inspirativna kao i sam defile couture modela za sezonu koja predstoji, i vraćamo se godinu dana unazad kada je u okviru svoje SS23 kolekcije Ashi Studio prezentovao model – Selene haljinu. Selene je ovog puta život udahnula naša francuska miljenica Chloe Lecareux pokazujući nam još jednom na primeru u praksi da couture ipak najbolje živi na ulicama [ doduše Pariza ]. Casual & comfortable na Ashi meets Chloe način lako smo usvojili, a dok ćete za ultimativnog pobednika ovogodišnjeg PFW pričekati još neko vreme, za look nedelje biramo upravo Selene haljinu.

/ Wishlist: Ashi Studio Selene dress /

Selene haljina deo je kolekcije za SS23. Kreirana od taft svile u nežnoj pearl nijansi sa kontrasnim crnim bustier korsetom, predstavlja pravu savremenu Cinder-f*-rella modnu bajku written and directed by Ashi Studio. Odnosno couture kakav želimo, volimo i zaslužujemo.

 

/ @ashistudio /

Foto. Instagarm @chloelecareux / @ashistudio

Učitati još
Zatvori