Naša omiljena blogerka prošetala je trendi model cipela a iste takve pronašli smo u Zari
Naša omiljena blogerka prošetala je trendi model cipela a iste takve pronašli smo u Zari

Naša omiljena blogerka prošetala je trendi model cipela a iste takve pronašli smo u Zari

Brazilska influenserka Livia Nunes unela je inovativnost na social media scenu i otišla korak dalje od pukog slikanja plaćenih autfita. Njena kreativnost i razigranost, koje se prožimaju kroz social media objave, izdvajaju je iz mora drugih influenserki i pozicioniraju na listu Journal miljenica.

Upravo zbog svog pristupa modi našla se nebrojeno puta na stranicama našeg portala, a sada je u fokusu trendi model cipela koje je Livia, logično, prezentovala na sebi svojstven način. Da li će obuća ovog tipa biti hit u 2024. godini? We say yes.

Balletcore but make it black

Ravna obuća vlada novom sezonom, a kada se fokus (na kratko) stavi na štikle one imaju vrlo simboličnu i malu petu. Komfor je u prvom planu, ali estetika ne trpi zbog njega – naprotiv.

Baletanke sa kaišem sastavni su deo Miu Miu i Valentino kolekcija, a girly era sija u punom sjaju. Ove godine patike menjamo upravo ovakvim modelima obuće, a crna opcija rešava nam sigurno 80% postojećih autfita.

Minimalizam i pročišćeni dizajn daju ovoj cipeli timeless notu, te uprkos činjenici da je sada u trendu može se uklapati u potpuno stilski i trendovski različite kombinacije u sezonama koje dolaze.

Trendi model cipela
@livia
Trendi model cipela
@livia

Zara always has an answer

Iako se ponuda ovog highstreet brenda zasniva na reprodukciji aktuelnih komada svetskih modnih kuća ne možemo da poreknemo da je to ponekad vrlo praktično. Ukoliko ne možemo da se u startu identifikujemo sa izvesnim trendom, a želimo da mu damo šansu, nećemo instant investirati veliki novac u dizajnerski komad već ćemo da odradimo trial period sa njegovom highstreet verzijom.

Ako izvajbujemo sa dizajnom koji nam na prvu nije blizak lako ćemo doći do njegove inicijalne i kvalitetnije verzije. Sa druge strane, ako se stilski ne pronađemo i ustanovimo da je nešto one season wonder u tom slučaju ne žalimo pare koje smo uložili u njegovu highstreet repliku. Girl math at it’s finest. 

Foto: Zara, Instagram / @livia

Učitati još
Zatvori