Journal finds: Torbe u obliku srca
Journal finds: Torbe u obliku srca

Journal finds: Torbe u obliku srca

љубав je moda, moda je љубав.

Modna industrija zacrtala je da ove sezone dominiraju crvene nijanse koje bespogovorno asociraju na romantizovanu viziju stila, a Valentine’s Day je idealna prilika za naglašavanje gorepomenutih red-themed ideologija. Uveliko smo pronašli ultimativne modele crvenih haljina, pa i savršen makeup look koji ih prati u stopu – jer modna i beauty industrija od svog nastanka deluju side by side.

Međitim, koji to komadi dodatno ističu filozofiju zaljubljenosti, pitate se? Torbe u obliku srca, naravno. Ono što je zanimljivo jeste da se na sceni uveliko nalaze dizajnerske kreacije luksuznih modnih kuća koje su nonšalatno zaludele modne entuzijaste.

Who ownes my heart? Heartshaped bags, duh

Iako zvuči gotovo nemoguće, ali modna industrija je zaista iznedrila brojne varijacije na temu „torbe u obliku srca“, a etikete koje su predstavile svoje vizije praktično je nemoguće kategorisati s obzirom na to da pripadaju gotovo nepomirljivim ideologijama dizajniranja. Tako smo hearshaped modele detektovali u kolekcijama brendova Ambush, Coach, Simone Rocha, pa i Alaia i Coperni koje predstavljaju nekonformističke predstavnike klasičnog izraza. Iako ovi komadi nisu kreirani sa ciljem komercijalizacije Dana zaljubljenih, njihova popularizacija se svakako realizuje upravo u periodu meseca ljubavi.

@ninasendbetch
@brendahashtag

Dressup games

Kako kombinujemo hearshaped torbe? Jednostavnije nego što mislite. Svakako jedan od omiljenih načina jeste uparivanje sa crvenim kožnim rukavicama. Takođe, bilo da je reč o corpcore estetici, streetstyle looku ili pak svedenoj kombinaciji, ove torbe predstavljaju savršen aksesoar koji će tek dovoljno podići autfit na sledeći nivo modnog iskustva.

@yourstylemood

Journal finds: Torbe u obliku srca

torbe u obliku srca
simone rocha
torbe u obliku srca
coach
torbe u obliku srca
alaia
Učitati još
Zatvori