7 savršenih: Jodie torbe
7 savršenih: Jodie torbe

7 savršenih: Jodie torbe

Savršeno je pojam našim vernim čitateljima prilično poznat, a kako smo i sami zaljubljive prirode ovaj pojam je za relativno kratko vreme prerastao u vašu [ i našu ] omiljenu rubriku 7 savršenih, u kojoj bez griže savesti popunjavamo našu ultimativnu modnu wishlistu iz nedelje u nedelju. Ovog puta za epitet savršeno lepimo komad koji se u godini koja je u svom završnom krugu izdvojila i kao zasebni trend i kao statement model koji govori savremenu modu itself.

Kako sam naslov kaže, Jodie torba gost je našeg današnjeg izbora sedam savršenih, a ovog puta stručni žiri imao je prilično težak zadatak.

/ @bottegavenetaworld /

Here comes Jodie.

Postoje određeni brendovi koji su se toliko dobro pozicionirali u modnom kodu iskusnih ljubitelja omiljene sportske aktivnosti svih žena da poseduju komade kojima prefiks modne kuće iz koje dolaze nije potreban. Oni su sazrevali, rasli i prerasli brend kao takav da je dovoljano da ih oslovimo imenom i ceo fashion community znaće o čemu [ i kome ] je reč. Upravo takav je slučaj Jodie torbe, jedne od najpoznatijih modela modne kuća Bottega Veneta koju samo u slučaju da živite na drugoj planeti niste imali priliku da vidite na skoro svakoj modno osvešćenoj it devojci u toku godine.

Deo je aksesor programa nekolicina naših modnih crusheva, a naš je izuzetak koji potvrđuje pravilo da su trendovi prolazni. Trendovi svakako, ali Jodie is here to stay for a while and we couldn’t be happier, jer smo se i sami uvrstili na listu obožavaoce ovog Botteginog komada, pa tako svako malo čekiramo koje su to nove boje i teksture osvežile šarenoliki Jodie svet.

Dolaze u tri različite veličine, a sazrevale, rasle i prerasle Veneta rečnikom preimenovaćemo u Candy, Smal, Mini i Teen, u širokom dijapazonu boja i nijansi od kojih samo jednu definitivno ne možemo izabrati kao ličnog favorita. Zato ove noći umesto jedne biramo sedam savršenih Jodie torbi[ca], a lucky 7 u slučaju ovog komada slobodno može da preraste u wanted all. Ali da pogledamo koji su to modeli koji su za nijasnu jače zasijali našem iskusnom estetičnom oku.

[ 7 savršenih: Jodie torbe ]

/ Candy Jodie /
/ Candy Jodie /
/ Teen Jodie /
/ Teen Jodie /
/ Mini Jodie /
/ Mini Jodie /
/ Mini Jodie /
/ Mini Jodie /
/ Mini Jodie /
/ Mini Jodie /
/ Small Jodie /
/ Small Jodie /
/ Mini Padded Jodie /
/ Mini Padded Jodie /

Foto. Instagram @bottegavenetaworld

Bottega Veneta

Učitati još
Zatvori