Who wore it better: Tiffany Hsu i njen maltezer nose matching Louis Vuitton torbe
Who wore it better: Tiffany Hsu i njen maltezer nose matching Louis Vuitton torbe

Who wore it better: Tiffany Hsu i njen maltezer nose matching Louis Vuitton torbe

Tiffany Hsu, na Instagramu poznatija kao @handinfire, ima veliki uticaj u modnoj industriji. Ona je bajer za multibrend prodajnu platformu Mytheresa, dok je istovremeno često angažovana i kao modni influenser.

Nedavno se ostvarila i u ulozi majke, a o njenim besprekornim trudničkim (Rihanna inspired) izdanjima pisali smo u zasebnom tekstu. Iako smo mislili da će nakon porođaja promovisati isključivo baby autfite ona je rešila da modni fokus stavi na svog psa, maltezera, i sa njim pozira dok nose matching Louis Vuitton torbe. Talk about adorable.

Double bags are still trending

Trend double torbi već je neko vreme je aktuelan, gde jedan model torbe istovremeno nosimo u dve veličine (ili kako su brendovi rešili da nam prodaju ceo svoj asortiman), a Tiffany ga je iskoristila kroz matching izdanje sa svojim kućnim ljubimcem. Ona i njen maltezer pozirali su sa novim Louis Vuitton modelima torbi i, iako znamo da je sve ovo isključivo za Instagram content, ne možemo da se otmemo utisku da izgledaju pre-sla-tko. Takođe, marketing wise, ovakav tip fotografije privlači mnogo više pažnje nego da je Tiffany sama pozirala sa ova dva aksesoara, tako da je ovaj LV mini endorsment zapravo veoma uspešan.

Bebina prva torba nosi LV potpis

Tiffany je rešila da je LV zapravo njihov family sharing brend, te je i svog sina slikala sa istim mini modelom. Prvu mesečnicu života ona je obeležila fotografijom na kojoj je mali Justice pozirao sa svetlo plavim LV medvedom, kao i minijaturnom torbom koju je, reklo bi se, nasledio njihov maltezer. Kako Tiffany živi modu (ali i živi od mode) sasvim je prirodno da svi njeni članovi porodice od rođenja budu trendseteri, da ne kažemo fashion killas.

 

Foto: Instagram / @handinfire

Učitati još
Zatvori